andolu fenerine giderken güzel bir sahil var oradan balık deniyebilirsin. çok dein olmyaan yer balık oralara kıyılıyor istavritin olduğu yerde dişli ve zargana olur. ayrıca bizide bilgilendirirsen sevinirim. şimdiden balığa çıkan tüm arkadaşlara rastgelsin.
Bizim burda tek biri çıktı uzun oltaya; oda 12 adet lüfer almış bende daha yeni geldim bol bol semaverde çay yapıp avlaktaki diğer olta atanlara ikram ettik. Oltamı atar atmaz çok sağlam bir vuruş aldım. Ancak iğneleri kaybettim Ayrıca yaklaşık 20 cm boyunda bir iskorpit oltamıza geldi. Usulca çıkarıp denize iade ettik.
Kartalda yeni bir malzemeci buldum , yeni açılmış. Doğa pastanesinin hemen arkasında . 2,5 - 3 tl ye harika rapalalar var. Blue fish ler 3 tl. birde bunların hemen hemen aynısı olan başka bir marka var onlarda 2,5 tl. BUnlardan 4 tane aldım .Orta kancaları çıkarılarak atçek e hazır hale getirildiler İlk boğaz seferinde denenecekler . Boy 8 cm. ağırlık yazmıyor ama tahminin 10-15 gr. falandır. Hologramları çok hoşuma gitti.
Kanlıca atarafındaki mera dün güzel av vermeye başladı ama poyraz engeli vardı.Ocak ve şubat aylarında da avlandım,özel rüzgar giysilerim olduğu halde bu kadar üsüdüğümü hatırlamıyorum.1 saat zor durabildidim.
E bende Dragosta semaver yakan birileri buldum , yanlarına oturdum ama orada güray ve hakan vardı sen yoktun yanlış yere mi gittim yoksa :laughing: Dragosu ve semaveri tutturdum ama seni tutturamadım demekki İnşallah birdahaki sefere içerim semaver çayını kardeşim
Özkan güle güle kullan, bluefish formundalar sanırım, renkleri güzel, inşallah iyi iş çıkarırlar :thumb:
Evet Berkan bluefish , bunuda geçen sene sen bahsettiğin için aklımda kalmış. Üsküdardan alıyordun sanırım , o zamanlar fırsat olmadı gidemedim ama kartalda yeni açılan bayide görünce hemen yapıştım
Gerçi Üsküdar ve Karaköyde 2 TL bunlar ama oraya gidip yapacağın yol masrafı ile aynı hesaba gelir aksiyonları güzeldir, geçen sene ne balık aldık bunlarla.. ucuz olduğu için dibe takarsan veya patlatırsan falan da hiç üzülmüyosun
arkadaşlar boğazdan meradan arkadaşım 2 adet lüfer,yanındaki ise 14 lüfer almış,yakında oraya gidicem burada paylaşırım