kıyıdan yemli,detayını tam bilemiyorum yer de tam olarak söylemedi,gelince görürsün dedi sadece kuvvetli giyin dedi, ketum biri
sabah 7 gibi cubukludaydim. hic bir hareket yoktu. olta bile acmadan geri dondum. 8e dogru dragos sahil yolunda uzun oltaya donen 15 kadar tekne gordum.
ibrahim kardeşim seni buralarda göremek gerçekten çok güzel,umarım bir gün kanlıcada beraber rapala sallarız
Selamlar selman abi, İnşallah abi beraber avlar yaparız.Balık biraz yüzünü göstesin sürekli sahildeyim.
Dragos tarafinda alan olmus dun gece.4 adet lufer almışlar. Anlasilan balik o taraflarda daha cok kiyiliyor.
Arkadaşlarım abilerim en bol kefal nerede bulurum istanbulda boş dönmeyeceğim bir avlak yer arıyorum kadıköyde oturuyorum.
Hatırladığım kadarıyla son mesajlarında Kadıköy - Haydarpaşa civarında 6-7 kefal alıyordun? Oradaki kefallerden daha bol yer mi arıyorsun yoksa oradaki kefaller kayboldular mı? Haliçte bol diye biliyorum. Özellikle Galata köprüsünün Marmaya ya bakan tarafı ve Karaköy e yakın olan yerinden kefal için olta atan bir sürü kişi var, aldıkları kefallerde genelde boyları gayet iyi. Köprünün her iki ayak tarafında WC var, tabii o kadar gübre ile beslenirlerse :laughing: büyük olurlar
seneler önce üsküdarda kabataş iskelesinin orda kocaman bir kefal tutmustum o günden beri yanlislikla oltaya takilsa elimi sürmeden köstegi kesip atiyorum.. paşalimaninda akşam yemli denemeleri sonucsuz kaldi kesilen bir kac yem 3 4 tane balik dışında haraket yoktu sahilde çokta soğuktu.
Dün gece kartal sahilde 21:30 01:30 arası tek vuruş aldık balık gelmedi. Temiz hava aldık forumdan (şimal) isa Abiyle tanışma fırsatı bulduk. epey kârlı bir akşamdı. Herkese sezonda bereketli avlar dilerim.
Hahahahahaha burdaki kefaller duruyor da 6 7 den baya bir düşüş oldu hemde boyları küçüldü cüce kefal burdakiler ))
Dün itibarıyla galata köprüsünde balıkta olan arkadaşımdan aldığım duyuma göre sabah erken saatlerde ince takımla iri istavritle sardalye ilerleyen saatlerde kefal alınıyormuş sevgili anıl. Tam yer istersen galata köprüsünün karaköy tarafının halice bakan kısmında ortalarda yer tut yatır dibe iki tur yukarı al başla at çek yapmaya kefali.. Yem olarak köprüde satılan kurtlardan kullanıcaksın Sağlıcakla ve sevgiyle kal
Faruk abi verdiğin bilgiler için teşekkür ederim ihtiyacım olan bilgi buydu sol gözümü kaybettim 2 ay önce sağ gözümde %60 görüyor kurt takamıyorum ekmek takabiliyorum sadece ama ne zaman galataya diye gitsem kendimi istavrit avlarken buluyorum teşekkür ederim tekrar abicim.
Merhaba dostlar; Bu akşam atv'de haberlerin arasında "boğazda 50.000 lüfer yakalandı" şeklinde bir haber geçti. Haberi ortasından yakaladım ve bu altyazı ile geçiyordu, görüntü olarak balıkçıların leğeninden canlı lüferler gösterdiler ama bunlar uzun oltacıların lüferleri olabilir. Boğazda ağ atılacak yerler göz önünde, ya Sarıyer-Büyükdere önü ya da Paşabahçe koyu. Buralarda atılan ağı da kıyıdan gören olmuştur muhakkak. Ne dersiniz aslı var mıdır bu haberin yoksa televizyoncuların uydurması mıdır?
Boş döner veya dönmezsiniz bilmiyorum kardesim ama eğer birtane alabilirsen yazıcağım mekandan 1 sene kefal tutmazsın Furkanın kulakları çınlasın geldiği zaman mekanı ona bildiricektim ama adam bi okula gitti izmire balığı bıraktı galiba yada forumu Yer maltepe askeri gazinonun oradan karşıya geçip kartal istikametine doğru otopark tellerinin bittiği yerden sahile gir orada hemen denize bağlanan lağım gibi bi yer var zaten sazlık falan orası orada kıyıda yalnız balık 3 metre ilerde en fazla deniz açıkken gözle görülebiliyor balıklar kurt dahil tenezzül etmiyorlar yemeye Boylar 50 60 cm ve üstü hakkı ile yakalayana helal olsun rast gelsin burada bu bilgiyi paylaşıyoruz diye inşallah kimse başka tutma yolları aramaz