iki akşamdir saat beşten sonra koçtaş önü çok iri istavrit yapıyor akşam ezanına kadar. lüfer yok ama en azından balık tutarım diyorsanız tavsiye ederim
Tam Teçhizatlı Lüfer Timi Öncelikle av bana ait değil. Arkadaşıma ait. Geçmişte kafasına yediği bir kurşun darbesi ile artık balık avına tam teçhizatla gittik. Anadolu yakası MArmara kıyılarında tutulan 30 cm lik lüfer geçen haftanın balığıdır. [/URL][/IMG] Not : Biraz mizansen yapmak için bu raporu yazdım. [/URL][/IMG]
dün akşam haberleri seyreden varsa görmüşlerdir zonguldakta beşyüzbin lüfer yakalamışlar tane 5 tl ye satıyorlar boğazın ağzında nöbete geçmişlerdir balığın belini kırdılar.bizede kıyıdan nasibizi inşallah alırız .
Niye biz beklemeyelim üstat bence daha cok bekleyelim demekki balik var ve tutulabiliyo bence bu iyiye isaret ) butun baligi tutacak halleri yok ya bizde kismetimizi yeriz icini ferah tut
Benim hala umudum var , az daha soğusa hava . Demekki balık bol . Okadar takım bağladım , boşuna mı bağladım
Valla abi ben gecen sene bu ayin 28 inde anadolu yakasinda gitmistim yine bu sene gbi tek tuktu millet atip cekiyodu boş boş ama balik alan yoktu nerdeyse biz 2 arkadaştik bize 2 lufer denk geldi millet imrenerek bakiyodu... oyle not almisim... gecen seneye kiyasla bence normal olan bu sadece biraz fazla heyecanliyiz gibi geldi.. bunlar sadece alinan notlar ama siz daha iyi bilirsiniz benim tecrübem az bu arada bahsettiklerim rapala avlicigi icin
Rapala için erken zaten bunu kabul ediyorum, rapala kasımdan önce tam anlamıyla canlanmaz.. ben yemliden bahsediyorum.. geçen sene eylülde bile yemliye olta yatıracak yer bulamıyorduk akşamları boğazda..
Benimde umudum var, kısmet işi bu... Takım bağlamaya, almaya o kadar yatırım yaptım ki görenler bunun yerine direk gidip balıkçıdan balık alsaydın tutacağının 3 katı balık alırdın diyorlar.... Bende diyorumki "Sen onca para verip o lanet sigaranın zehirli dumanını niye içine çekiyorsun kendini zehirliyorsun?? Madem hava almak istiyorsun işte hava beleş!! Duman mı istiyorsun git egzoz çek, fabrika dumanı çek aynı mı??" Herkese bol avlar reeling
Balık yakalamaktan çok takım yapmayı, malzeme almayı sevmeye başladım Sanırım buda bi hastalık.:thumb: