çocuklar oyuncak mağzalarında nasıl sağa sola saldırıyorsa bizimde av malzeme dükkanlarındaki halimiz aynı.
Mustafa çok haklısın :thumb: ihtiyacın olmasa bile bakınmak , fiyat araştırmak ihtiyacı hissetmeye başlıyor insan .
ismail abi bir aksilik olmazsa yarın boğaza geleceğim. naci abi geçen hafta boğazda gündüz rapala ile balık aldım. daha ne olsun. daha sonra yağmurlar başladı işler değişti. 5/6 gündür hava güzel artık artık su düzelmiştir. tekrardan devam edeceğini düşünüyorum.
Dun fatih unv. Hastenesi karsindaydim yine bir iki saglam vurus aldim onun haricinde hareket yoktu. Ido iskelesinin oralarda tutanlar olmus. Bayramda siledeyim ordan rapor yazarim.
Güray mesajını geç gördüm. Bu hafta içi kımıldayamadım bir yere maalesef. Dün akşam yürüyüşe çıktım kartal sahilde. Çok oltacı vardı. Sadece 1 tanesi çinekop alabilmişti. Saat 21:00 - 22:00 arası . Bu akşam olmayabilir ama yarın akşam çıkacağım . Alo derim sana
Dün anadolu yakasında çinekop zargana çılgınlığı vardı millet çapari ile 3-lü-5 li alıyordu öğlen gittim akşam 6 da bıraktım zarganada geldi sarı kanatta merayı soruyorsanız ç le başlıyor u yla bitiyor
Dün gece Kuleli önünde bir dişliyi kandırınca o gazla sabah suyuna Çubuklu'ya rapala için gittim ama temiz bir boğaz havası dışında bir şey alamadım. Tüm dostların bayramını kutlar esenlik ve bol balıklı avlar dilerim.
Zargananın yeme mevsimi değilki boşuna yemeyin saman gibidir yem için ok her şey zamanında güzel zargana mar nisan aylarında yağlıdır bilende tutuyor bilmeyende
Son bir iki sabah boğazda rapala deneyenlerden pek parlak sonuçlar alınmadığı duydum, verimli değilmiş...
Bu aralar rapala haberleri kesildi, gece yemli avları daha revaçta .Ama taze yem şart .Yem taze değilse eğer fleto ile uğraşmadan mutlaka şak şak yem yapmalı . Yem bayat bile olsa taze yem kadar etkili oluyor.Tecrübe ile sabittir
akrabam 2 buçuk kilo civarı kofanayı kıyıya kadar getirdi kaçan balık büyük olur misali balık özgürlüğüne kavuştu