Umutluyuz, denemek lazım.. hafta sonu biz deneyeceğiz, hafta içi raporlarını da yazan olursa takip ederiz..
Saol abi... Bu akşama takımlar bedenler hazır. Taze yem bulursak yağmurda bişeyler olur gibi geliyor. DÜn akşam deneyen var mıydı?
Pazartesi son anda Üsküdar da işimin çıkması üzerine hemen balık panları yapmaya başladım. Yolda giderken formdan arkadaştan aldığım rapor pek fazla iç açıcı değildi. Üsküdar a indiğinde hızlıca işimi halledip 19:00 gibi sahile doğru yürüdüm. Durum gerçekten çok iyi değildi. Az sayıda balıkçı.. Rüzgar... yüzüne yüzüne çarpan yağmur... Birde ara sıra dalgalar kıyıya kadar çıkıyor... Kovalarda da balık göremedim. Sonra nasıl oldu bilmem, kendimi malzemecide elimde bir spin kamış ve makina pazarliık ediyorken buldum. Sonuç: Balık olmayınca yine malzemecide geçen zaman ve gelecek balıklar umuduyla takıma yatırım. Herkeze bol avlar...
dün akşam lüfer haberleri geldi çubukludan öğlen 3 gibi geçmiştim sahilden o soğukta baya bir kalabalık vardı dedim kesin bir şeyler var ki bu millet burda akşamda arkadaş aradı lüferler geliyor nerdesin diye çubukludan ama gidemedim
Dün akşam Dragos sahili saat 21:30 suları geçerken yemli atanlara uğradım biraz. 10-15 kişi ancak vardı. Hava rüzgarlı ve yağmur serpiştiriyordu. Kovalar boştu . 1 kişide sarıkanat vardı . Cuma gecesini bekliyorum dörtgözle . Cts erken saatlerine kadar kalmaya niyetliyim.
anadolu feneri tarafı için mekan öneriniz olur mu? Fener altındaki iskelede daha önce av yapan var mı ? beyler bir yardımcı olun kardeşinize
Cumartesi bizim bölge için solunar takvimide verimli gözüküyor bende fırsat bulabilirsem bu akşam bir deneme yapıcam hihi
Hadi bakalım Soner güzel haberler ver bize reeling reeling Nerede olacaksın , belki ansızın çıkar gelirim
bu aksam forumdan hakan arkadasımızla ava cıkmayı dusunuyoruz yanlız bu ruzgar bızı zorlarmı balıgın vurusunu hıssetmemızde sorun cıkartır dıye dusunuyorum haksızmıyım? bu gece denesekmı?
Güray , kamışı rüzgarın yönüne doğru yatay olarak yatırabilirsen min. oranda etkilenirsin. kamış fazla dik konumda olmasın. yani askerde hedef küçültme vardırya o misal