Yalnız dikkatli olmak lazım. Bazen leğenin içinde üst tarafta canlılar yüzerken, alt tarafta da kokmuşlar yatıyor. Kepçeyle bi karıştırıyor uyanık leğeni, kokmuşlar da canlanıveriyor bir anda
her ıkısıde mevcut tekneler uzun olta yapıyor kucukyalı da kıyıdan da tek tuk basladı tekne bulabılırsek daha cok lufer alma şansımız yuksek.
Süha abi, bizde genelde 5 liralık alıyoruz ama dişlinin bol canlı istavritin az olduğu bir süreçte kilosunu 30 tl ye satmaya çalıştılar, sonra satamadıklarını görünce bir süre sonra yine normal fiyatlara çektiler Aynen öyle yapıyorlar bazen, geçen sene bir kez bizede bu çakallığı yaptılar Kartalda, ertesi gün gidip bütün müşteri kalabalığının içinde yaptıklarını suratlarına karşı söyledim, hiçbişey diyemediler... Üstünede 5 tl ye 700 gr canlı istavrit aldım Bu yaptıkları cidden hoş değil, heee işlerine gelmiyorsa canlı istavriti yemlik yapacaklara az az satmama seçenekleride var, ama satıyorsada cidden canlı olanlarından vermeli... resmen müşteriyi kandırmak oluyor bu yaptıkları
Arkadaşlar merhaba; Geçenlerde gece vakti Pendik'e gidiyordum, Küçükyalı'dan geçerken şöyle sahile doğru baktım ben mi yanıldım bilmiyorum ama sanki sahildeki yürüyüş yolu ile deniz yaklaşık 2 m. lik tel örgü ile ayrılmış gibi gördüm. Doğru mudur? Eğer bu tel örgü varsa nasıl olta atılıyor oradan merak ettim.
tam beltur un oradan mı sahile indiniz acaba? orada tekne barınağı olduğundan tel örgü var, diğer tarafında zaten dolgu çalışması var.
Sahile indim sayılmaz, arabamla sahil yolundan geçerken Küçükyalı ışıklarda trafik yavaşladı o aradan gözüme ilişti. Barınaktan sonra dolgu alanı başlıyor sanırım, bu durumda olta atmaya yer olarak Bostancı Küçükyalı barınak arası mı kalmış oluyor.
küçükyalıyı meşhur ettim arkadaşlar çok berketli değil 3 saat durdum sadece 1 dişli,ben boğaza akıyorum akşam
Herkese selamlar. Pek yazmasam da foruma ve buraya özellikle her gün uğruyorum ve yazdıklarınız için herkese teşekkür ediyorum. Çok acemi sayılmasam da hala bazı eksiklerim var ve bu işin iyi bilenlerine danışmak istedim. Öncelikle spin kamış almak istiyorum ve hem fiyat hem kalite olarak önereceğiniz marka nedir bunu öğrenmek istiyorum.Ayrıca spin kamışla rapala denemeleri akşam hava karardıktan sonra da sonuç verir mi ? Yoksa hava karardıktan sonra yemliye mi dönmek gerekir ? Bir diğer sorum da yemli takım kullanacağımız zaman kurşunu doğrudan klipse mi takmalıyız yoksa 20 cm civarı misina daha ideal olur,verimliliği arttırır ya da azaltır mı ? Sorularım biraz fazla ama izninizle bir tane daha sormak istiyorum,surf kamış ile yemli gibi klipse kurşun takıp rapalayı bağlayıp atış yaparak da balık tutabilir miyiz ya da bu rapalanın ahengini bozacağı için zor bir seçim mi olur ? Şimdiden çok teşekkür ediyorum,biraz uzun oldu kusura bakmayın
kadircan lüferi ile de meşhur olucak sen öncülük ettin ben de katkıda bulundum sana özelden tel i verdim geldi mi?
Kamış ucu fosfor ihtiyacınız olabilir mi? http://www.sahibinden.com/ilan/alis...ari-kamis-ucu-fosfor-isildak-105440282/detay/