bosuna ararsınızo lafa gelınce surdurulebılır balıkcılık falan o kadar fıyakalı laf ederler,Sıkayet ıcın arayınca kıllarını kıpırdatmazlar.Halıcın ıcınde adamlar koca teknelerle yasadısı avlanıyor arıyoruz ona bıle bakmıyorlar.Ama bır gun koprude balık tutarken bırı kendını atmıstı denız polısı ve ambulans 5 dakıka gecmeden gelmıstı.kım kımlerle ortak avlanıyor acaba
Kuleliden pazartesi 9 adet salì 24 adet perşembe 5 adet dün ise 0 adet limit üstü çinekop tarafìmdan alìnmìştìr bilgilerinize
Kuleliden pazartesi 9 adet salì 24 adet perşembe 5 adet limit üstü çinekop alìnmìştìr dün ise sìfìr çekerek eve döndüm bilgilerinize.
Arkadaşlar akşam 21:00-02:00 arası kuleli ve civarında yemli dişli avına gidicem son durum nedir sabah suyuna gidenler yada dün gece kalanlar bilgi verirseniz sevinirim..
Cuma maltepedeydim 5 adet limit dahilinde cinekop aldim.cumartesi siledeydim zargana var baska da birşey yok. Bugun kalkan deniyorum.
dün akşam 6-7 gibi üsküdarda tur attım. radarın oraya doğru sahilde yemli atmışlardı. 5 dk. durdum 2 tane dişli alındı. içim gitti
Pazar akşamı saat 19:00 - 19:40 arası Dragosta kısa bir süre olta açabildim , sonra gelen bir telefonla istemeyerek acilen toparlanmak , eve gitmek zorunda kaldım. 2 olta açıyordum. 1. oltam sudaydı ve ben İkincisini tam hazırlarken ilk oltama vuruş geldi ve oltamın ucunda 20 cm. cinekop vardı. Balık yapmaya başlarken ben avlaktan ayrıldım .
biraz önce geldim avdan. üsküdar camiinin ora sahil yolu komple kapatılmış. millet tıkış tıkış camiinin köşesinden atıyor.balık var mı var lüfer var sarıkanat var limit üstü çinekoplar var ama olta atıcak yer yok. bizde kuleli tarafına gidelim dedik. çengel köyde bir arada durduk yosundan başka birşey çekemedik. kuleliye giddik keza orasıda aynı tıklım tıklım ve tutulan balıkta limit altı saatlerce bekliyolar gerek yok. neyse ordan vaniköy tarafına orasıda aynı limti altı. şuan için en verimli yer üsküdar camiinin orası balık boyları gayet iyi birde maltepe sahil şeridi. peki biz tutukmu kesinlikle hayır boğazda yemli beklemek tamemen işkence.
Güray o zaman kartal koçtaş yapalım senle bu akşam gelirsen ara . ben saat 20:00 den sonra orada olacağım .
Dün akşam kartal sahilde migros önünden başladım saat 21:00 de. 1 saat boyunca tek vuruş bile yok. Topladım pılı pırtıyı pendiğe doğru ilerledim. Veternerliğin önünde 1,5 saat takıldım. İlk defa denediğim bir mera . Burada da tık yok. Vuruş olsa ona bile razıyım ama maalesef. Bundan sonra sürekli, yeni mera deneyeceğim Tuzlaya doğru . Bakalım ne olacak