Dün öğleden sonra küçükyalı sahilde 3 saat çapariyle isravrit denedim. sonra bi abimiz geldi 1 tane yem verdi onunlada 2 saat bekledim. Yanda topla zargana deneyen birisi vardı biraz ilerde birkaç kişide yemli bekliyordu Genel toplam: temiz hava
Eyvallah üstad bu akşam çıkıyorum , ilk durak pendik sonrası allah kerim balık durumuna göre artık ..
yarın sabah 7 gibi ava gitmeyi düşünüyorum. hep istavrit için çapari salladım. tutabilirmiyim umut varmıdır? bu arada çengelköyde oturuyorum ve genelde kuleliye gidiyorum.
küçükyalı saat 17:00 dan 21:00 a kadar hiç birşey yok. 21:00 da hareketlenmeler oldu 22:30 gibi balık kesti. 3 adet aldık. 4 5 kerede yem kestirdik.aynı durum maltepe tarafı içinde geçerli.
Bende oradaydım , saat 21:15 te kalktım , demekki benden sonra balık başlamış. Orada tecrübe ettiğim bir durum var , balık 21:00 de yapmaya başlıyor ve en geç 22:30-23:00 e kadar yapıyor. bu saatler dışında çok verimli değil. Belki 7-8 defa gitmişimdir , aldım vuruşlar ve balıklar hep 21:00 den sonra oldu.
yaklaşık 1 haftadır zokalı avdada durum aynı 21:00 'den sonra balık çıldırıyor. 23'e kadar devam ediyor.
çubuklu dalgıç okulunun önü fena değildi güzel iri istavrit vardı balık biraz ilerde dipteydi biraz uzak atış gerekli. öğleden sonra gittim.idk
Bu aksam Üsküdardayim dun baktigimda iyi boyda cinekop vardi.ve kenardan istavrit aliyorlardi. Cok bir akin yok ama 3 5 biseyler var orada da. Persembe hava bozacakmis diyorlar.yarin sansimi kucukyalida deniyecegim.
kabataş fındıklıda çalışıyorum. on 1 haftadır hep tekne var. lüfer alıyorlardır herhalde. ama unkapanı ve galata kçprüleride akşam ful dolu uzaktan bakınca balık var galiba bu kadara kalabalığa göre diyosun ama kovalara bakıyorum 3-4 kovada anca 1-2 tane dişli var. herkez hayalle geliyor ama hüsranla onuçlanıyor.
Dün Üsküdar kimisi kiyidan iskorpit aliyor, kimisi iri istavrit, kimisi kefal ,kimisi yaprak. Limit dahilinde hic bir sey yok. Hayal kırıklığından baska o, limit ustu geldi.
Yik abi gidemedim. Ama ama haber aliyorum. Kalkan varmis tek tuk. Cinekopta almislar o da 2 ,3 tane. Hamsi ile almislar.