gönderdiğiniz belgeyi şirket bilgisayarımdan görüntüleyemiyorum (imageshack isminin içinde "hack" ibaresi geçtiği için şirket BT sistemi sayfayı bloke ediyor).. Ama benim yukarıda gönderdiğim belge bendeki belge ile birebir.
ak partının ısı bu avrupanın altına yatmak ıcın urasıyor adam bu kartı cıkartırcana gırgırı engelle mılletın ıkı tane tutu cınekop ıcın gıdıp belgemı alcak
Tebrikler. Başladı demekki rapala. Gerci gecen sende sizden geliyordu rapala raporlari. Sabah kacla kac arasi acaba.
Sevgili Berk Üsküdar da kayıkçılar yüzünden at çek yapmak olası değil hır gür gürültü yakında kayık ile karıya çıkacaklar hatta kıyıya demir atıp kamışla avlanacaklar o kadar yani ....balık yok olanı da onlar tutuyor zaten....
Arkadaş nerde bu hayvan nerde bu sarikanatlar.vala dert oldu icime. Bu sene hevesimiz kursamizda mi kalicak.
hocam balığa gitmiyorsunuz televizyondamı seyretmiyorsunuz bilmiyorum ama, dün akşam atv haberde avrupa yakasını gösterdi ve herkezin kovasında dişli vardı, 50ye yakın balık tutan bile varmış. sert rüzgarlala birlikte balık boğaza giriş yaptı. hemen hemen heryerden balık alınıyor.
Vala ne yalan soliyim dun izleyemedim gecen haftada hic gitmedim baliga.hicte rapor goremeyince yine bir karamsarlik sardi beni. Oh be.
Rapor görmediniz mi? Sırf bizim ekipten haftasonu için 2-3 rapor açıldı balık boğazda, sahtelerinizi hemen hazırlayın bence
ben hepsini rapalayla tuttum, toplam 30 parça balık.. daha kıyıdan kaşıkla balık almak nasip olmadı, kaşığa aksiyon veremiyorum heralde.. zaten rapalanın verdiği tadı kaşık veremiyor.. balığı sudan çıkarttığımda gelen o şıkır şıkır bilye sesinin cazibesi kaşıkta yok
*** hakanım sen nerelerdesin biz hafta sonu oralardaydık güzel bir gündü sen yoktun adam başı 20 balık en fazla 35 vardı kovalarda