bugün anadolu yakası aşağıdan teeeeee yukarıya kadar bereketsizdi. sabah suyuna bir kaç parça alınmış balık dışında bişey yoktu.
tekel ıskelesının orası yapıyor beyler ben dun 2 adet sarı kanat ondan oncekı gun bır lufer 3 sarı bırde cınekop aldım D havalar sogudu balık basladı hayırlısı
fatih işte istavrit vardı diyorsun,ve gayet güzel istavrit vardı tamam 15li gelmiyordu ama üç beş geliyordu yani bereketsizdi diyince ben hiç bir şey yok manasını aldımidk
Yok şükrü abi ben dişli bakımından yorum yaptım, yanlış anlaşıldı kusura bakmayın Allah istavriti aratmasın da hedef balık dişli olduğundan öyle yazdıydım.
dediğin gibi sabah suyu daha hareketliydi senin geldiğin saatlerde akıntı kuvvetlendi balık boylarıda küçüldü ama sabah suyundaki balıklar fena değildi.dişliden bahsettiğini anlamadım kusura bakma :thumb: bunlarda o günden.
kartal maltepe bostancı pendik civarlarında durumlar nasıl yemli bişeyler geliyormu bilgisi olan varmı ?
Selam , Dün 4 arkadaş yemli de vuruş almadık. Pendik e kadar meraları gezdim.4 gün dür pek bir şey olmadığından bahsettiler.
Son günlerde havalar biraz ılık geçiyor. Pendik maltepe sahil bandı için balık henüz yeteri kadar kıyılamıyor. Yemini açıkta buluyor olmalı. Havanın biraz daha soğuması gerek.
Özkan abi geçen senede Pendik - Kartal arası sahilde de bu tarihlerde dişli kesmişti veya çıkıyorsa tek tük çinekop çıkıyordu... Ama belki Kartal - Maletepe arasında suyun derin olduğu bölgelerde deneme yapılabilir dişli açısından Ayrıca yemli olarak bu mevsimlerde ( kırlangıç, iskorpit, kalkan, eşkina...vs ) değişik balıklar için deneme yapılabilir uygun meralarda :thumb:
kartal maltepe arasıda çok parlak değil. olta atmasam da arada uğruyorum . alan çok nadir. Yok değil ama nadir.
Saat 16.00 sıralarında Kuleli'de iğne atsan yere düşmez bir kalabalık, arada çinekop alanlar ve aldıklarını satanlar vardı.