Aynen bende kartal sahil bölgesindeydim dün akşam, balık erken ve çok kısa süreli yaptı, akşam 5 buçuktan sonra yarım saat falan yaptı sonra kayboldu.. Bende sadece 2 sarıkanatla 8buçuk gibi avı sonlandırdım.. Belki geç saatlerde yapmıştır, ben gidiyorken rüzgar çıkmıştı deniz hareketleniyordu
dun kartaldaydım mıgeos onu hıc bısı yoktu beyler uskudara gıtmek lazım aslında bıze en yakın yer orasıııı
kaç gundur dragostayım sıfır cektım resmen 2 gun ust uste sadece hava kararmaya yakın bır akın oluyor az bırsey okadar ve gecen aksam trofe mırmır alan oldu ben mırmırı gordume sevındım kumluk alandı cunku
Dun kucukyalidaydim balik cok seyrek 6 ile 10 arasi yapti vuruslar saat te bir geliyordu. Uc adet balik aldim.
Cuma akşamı Kartal' daydım. Neredeyse kimse yoktu, balık olmayacağını tahmin ettim ama tek elime geçen fırsat bu olunca oltaları yemleyip 19:30 gibi attım. 20:30 gibi bir vuruş aldım ve hoop bir istavrit, hem de ne istavrit kıraça kovada :laughing: . Az sonra onu yem yapıp attım 10 dakika sonra bir vuruş daha bu sefer bir sarıkanat kovada. O tave istavritin diğer yarısı kedilerin azizliğine uğradı. 22:30'da oltaları toplayıp bir sarıkanat ile avı bitirdim.
Kıyamadım Yem diye kullanıdığım balıkçıdan aldığım istavritlerin tazeliğş tartışılır ama boyları çinekoptan geri kalır değildi.
Ataşehir tarafında çalışıyorum, akşamda erken 4-5 gibi işten çıkabildiğimden Anadolu yakasında boğaz da gidebileceğim neresi var? Hatta yol üstünden bi arkadaş bile alabilirim. Tek balıkta olmak sıkıcı olabiliyor.
az önce ilçe tarım müdürlüğünden ab belgesi alırken denetimlere başlandığını duydum gören bilen rastlayan varmı
Yok öyle bişey. Daha kanun çıkacakmış. Hatta bu kanun çıkmaz meclisten geçmez diyen uzmanlar çoğunlukta. Paniğe gerek yok.
ben de balıkla hiç alakası olmayanlardan duyuyorum.. gazetede okuyan ya da televizyonda haberi izleyenler kafalarına göre yorum yapıyorlar.. yeni tebliğ çıkmadığına göre eskisi geçerlidir.. şehir efsanesi bunlar.. Gerçi benim ab belgem var, geçen sene her ihtimale almıştım..
Amatör balıkçılık belgesi Sevgili kardeşim eğer sakıncası yok ise şu belgenin resmini burada bir yayınlarmısınız(Tabi lüzumsuz yerlerin üzerini kapatarak)
Neden sizdeki belgeyi sordum biliyormusunuz, bir arkadaş da da şöyle bir belge var; hangisi geçerli acaba? Yoksa her il/ilçe kafasına gör belge mi düzenliyor? http://img81.imageshack.us/img81/6294/resim5mh2.jpg