iyi akşamlar cümleten üsküdar : çok bereketsizdi gerçekten . toplam 6 olta 4 çinekop 1 iskorpit alabildi düşünün artık.
doğru tahmin, kanlıcayla ilgilenen varsa kanlıca bugün sıfır çekti diyebilirim en iyi alan üç beş parçadır. reeling
Bereket bugün yağdı da yağdı maşşallah.. Boğazın suyu bulandı mı? bilen gören duyan var mı acaba? yarın için su rengi hakkında bir fikri olan var mı?
merhaba reis, pazar günü istavrit tutmak ne mumkün mumla aradı herkes, öğleden sonra sadece ikitane istavrit yakaldı kayınço, pazar sabah çok sayıda yaprak, defne iade eettik. öğleden sonra ise birazdaha iyidi fakat balıklar hep çinekop, akşam saatlerinde birden çinekop bastırdı. sabah 4 öğleden sonra 10 olmak üzere toplam 14 dişli yakaladık okadar.
bugün öğleden sonra 3 gibi kanlıcaya gittim nasibime düşenleri aldım, ama bugün sabah suyu ve gün içi pek bereketli olmamış.reeling
sabah suyuna biraz hareket yaptı bugün. 9dan sonra rüzgar ve akıntı sıfıra inince deniz çarşaf oldu ve balık kayboldu.. öğlen 2 ye kadar 9 balık almışım. balık sabah kaşığa daha randumanlı geliyor. çapariye iş yapanı görmedim. genel olarak balık bugün çok seyrekti.
tebrikler şükrü abi, bir herzaman sıfırdan daha iyi bir rakamdır. bende bir çıkartma yapmak istiyorum ama nezaman olur bilmiyorum. dün akşam teşkilatı elden geçirdim ve hazırlıklarımı yaptım. tebrikler fatih, sende boğazdamı avlandın. avlarınız daim olsun
herkese merhaba bu haftasonu bende anadolu yakasına geçmeyi düşünüyorum mera olarak köprünün altındaki parka gitmeyi düşünüyorum malum avrupa yakası hareketsiz bu aralar birde karşıyı denemek istedim sizce mera uygun mu yoksa başka bir yere mi gidiyim
Abi anadolu yakası avlak için biraz boğazın orta kesimlerini seçmelisiniz. şuan boğazın alt kesiminde hiçbirşey yok orta kısımlar daha verımli