anadolu yakası dün ve bugün bayağı bereketliydi iğne iğneye istavrit, orta derecede çinekop ve sarıkanat çıktı
EVET AYNI MERADAN BİR YANDAN ÇAPARİLER FUL GELİRKEN BİR YANDANDA ÇİNEKOP VE SARIKANAT YAPTI O İSTAVRİT BOLLUĞUNA RAĞMEN 13 ADET KANDIRABİLDİK
Tebrikler Kadircan.. Kısmetse önümüzdeki hafta Bursa'dan İstanbul'a balık tutmaya geleceğiz. Bölgeyi ve merayı yazarsan sevinirim (Özel'den de yazabilirsin). İ.günler.
1 ay önce Ayvalıktaydık ancak kısmetimiz olmadığından verimsiz geçti. Bu sefer verimli geçmesi için ön araştırma yapmayı uygun gördüm. İstanbul Anadolu yakası için verimli bir mera yardımı bekliyorum.... Yardım edeceklere şimdiden teşekkürler...
taner abi istanbul anadolu yakasının coğu merasında istavrit av vermekte (haberını aldım) bugun giidip bakıcam inşallah aksam raporlarım
anadolu yakası boğazın aşşa tarafındaydın istavrit gecen günlere göre seyrekti 30 parca kadar alabildim . kraca cok ayıkladık. gecede cinekop alan 1 kac kısı vardı
galiba 1 haftadır falan öyle bir balık bolluğu varki kimse balık tutmaktan buraya paylaşım yapamıyor Rapor beklıyoruz...
galiba 1 haftadır falan öyle bir balık bolluğu varki kimse balık tutmaktan buraya paylaşım yapamıyor Rapor beklıyoruz...