beyle aldığım duyumlara göre anadolu yakası üst taraflarında kan gövdeyi götürüyormuş, palamutlar cinekoplar sürüsüyle, teyit edebilecek varmı?
Duyum almadım ama yarın sabah bizim kadro her zaman ki mekan da olacağız Hakan planin yoksa beraber deneyelim; )
cihan merhaba, bu sabah herzamanki avlağımdaydım oralar kurumuş bitmiş gitmiş, 4 tane balık yakaladım ikisi limitcivarı diğerleri ise yapraktı. yarın öğleden sonraki programım net değil ama işim biterse öğleden sonra yanınıza upramaya calışırım. imkanınız varsa avrupa yakasına geçmenizi tavsiye ederim. mustafa zaten güvenebileceğim bir duyum değil o nedenle teyit etmek istedim. hani derlerye kilimcinin köroğlu aynen öyle bir muhabbet oldu.
Yaklaşık 2 saattir meraları geziyorum Çubuklu bomboş olta atan 1-2 kişi dalgıç okulu civarı 3-5 yemli deneyen var.. Kanlıcaya doğru kalabalık lakin balık yok... Kanlıca çömlekçiye doğru kalabalık saah az bşraz balık yapmış ama sakin... Vaniköy parkı bomboş olta atan yok kuleli ise 30 dakika kadar önce sardalya show başladı... Herkes ciddi sadrdalya aldı devam ediyormu bilmiyorum... Kanlıcaya doğru rapala tarzı da deneyenler mutsuzdu... Kısa süreli keşifden izlenimler Hoşçakalın
Arkadaşım bide avrupa tarafına geçsen diyorum maşallah hani radyolara senelerdir yol durumunu veren murat kazanasmaz var sende onun gibisin
Arkadaşlar üç kişi , Kartal bölgesi 15.00 dan 19.00 a kadar Koçtaşın oralardaydık . İki arkadaş yemli denedi. Vuruşlar alındı ama balığı kandıralamadı. Ben Farklı rapala ve çapari denedim sonuç sıfır. Yakınızdan bir adet kırlangıç alındığı haberini aldık ama çaycı söyledi gerçekçiiliğini bilemiyorum.
USKUDAR DENIZ ANASI DOLU CAPARI BILE ZOR IS YAPIYOR.AKSAM 19:OO YEMLI ATTIM 2 ADET CINEKOP ALDIM.SONRA BALIK YOK SU SAMURU GIRDI DIYENLER BILE VAR ILGINC OLABILIR.mrsparkle
Sabah başladım öğlen 3'e kadar devam ettim.Sabah yunuslar vardı.İlk 5 balığım kovaya girmeden suya düştüTüm gün balık seyrekti.Benim dışımda yakalayabilen yoktu diyebilirim.Öğlene doğru sahilde 3-5 kişi kaldık.Öğleden sonra biraz kalabalık arttı.Fakat benim dışımda pek balık alan yine olmadı.)9-9.5 cm'lik rapalalar kullanmama rağmen rapala boyunda yapraklar sık sık oltayı ziyaret ettiler tabi sonrada ait oldukları yere geri gönderildi. Rapala ile avlanırken en önemlisi elinizde çeşitliliğin fazla olması.Su sürekli değiştiği için bir gün önce aynı havada aynı saatte harikalar yaratan sahte ertesi gün aynı şartlarda sıfır çekiyor.Mesela önceki hafta yozuri crystal minnow çok iyi çalışmıştı,bir önceki hafta kendo palyaço ve bu hafta da maria princess çok iyiydi.Sahtelerin yüzüşünü suda iyi takip etmek gerekiyor.Çok güvendiğiniz sahte o günkü boğaz suyunda yalpalayabilir yada takla atabilir. Benim edindiğim tecrübeler bundan ibaret.