KANLICA'DA DURUM merhaba arkadaşlar, kanlıca'da durum nedir bilen var mı ? Yarın sabah arkadaşla keyif için gitmeyi düşünüyoruz. İstavrit'e deneyeceğiz. Şansımız var mı sizce ?
arkadaşlar dün akşam boğazın anadolu yakasına indim, avlanan kimse yoktu. su yemyeşil bilginiz olsun, poyrazlar bitmeden suların durulacağını sanmıyorum.
Saat 13 sıralarında Üsküdar'dan geçerken baktım, 2'li 3'lü istavrit çıkıyordu. Balık uzakta değildi. Açık yeşil çapariye daha çok geliyordu. İstavrit boyları iri sayılır.
dün aşağılarada balık seyrekte olsa vardı, ayağımın tozu ile öğleden sonra uğradım 9 balık ile avı sonlandırdım.4/5 yaprak iade edildi. sürekli avlanamadım araya işlerim girdi gittim geldim vs.
Yukarilarda bugun hareket yoktu. Öğlen gidebildim. 3 cinekop 1 iskorpit 10 kadarda takoz istavrit alabildik. .
2 tane yaprak geldi onlarıda suya iade ettim.Tek tük iri istavrit çıkıyor lakin bizim derdimiz dişli.