Bu aksam caddebostana veya cubukluya gotmeyi planliyorum bilginiz varsa balik durumuyla ilgili yazarmisiniz
Dün Kuleli ince takım çapariyle güzel istavrit yaptı.Akşam 7 ye kadar dişliye deneme yaptık 1 tane alabildik,çevremizdede birkaç tane alan oldu,birkaç kezde yemi kesdirdik.İşimiz olduğundan 7 gibi ayrıldık ama dişliye devam edenler vardı.
Az önce Kandilliden geldim iyi sayılacak irilikte İstavrit var yanlız çok kalabalık olta atmaya yer yok.
Arkadaşlar sabah erken saatte Kanlıcaya gitmeyi düşünmekteyim. Öneriniz varmıdır. Avlak bölgeleri nasıldır.
istavrit bolluğu derken yinede seyrek oyle çok bi istavrit yok çapariler boş geliyor bol olsa çapari boş gelmez
arkadaşlar anadolu yakasında dişlide var istavrittte, şunu belirteyim yukarıdaki dişlier kovaya atılacak gibi değil, aşağılarda pazar günü sabah daha iri balık vardı. öğlene doğru tuttuğumuz balıklarda idare ederdi 4 balığın 2 si iade ikisi kovada kaldı.
yukarılardan görüntü bu şekilde, biri hariç 19/20cm lik balıklar. balıklar dün yakalandı rüzgar yoktu fakat akıntı vardı 200 gram kurşun ve rapala ile alındı, balıklarun midesi tıka basa dolu ağızlarından yemler parçalanarak geliyordu.
Eline sağlık usta, Bunlar şimdi yatak balığı mı oluyor? yukarıdan gelecek balık kaldı mı? sezon bitti mi? takımları kaldıralım mı artık rafa? var mı yorum yapabilecek olan?
Fatih bunların yatak olduğunu sanmıyorum hihi hihi olsa olsa divan veya kanepe olur :laughing: şaka bir yana dün gece galata köprüsünden geçtim hafta içi olmasına rağmen bayağı olta atan var idi gece saat 22 sularında Lakin kovalar boştu,bazı kişilerde 3-5 lüfer vardı henüz havyardan yeni çıkmış.. idk
arkadaşlar her gitmeme tavayı dolduracak kadar balık yakalıyorum demem oki balık var ama kayda değer balık yok, sürekli boş kova ile eve dönüyürum. yakaladığım balıklar oburluktan havada bile boşdurmuyorlar ağızlara tıkabasa dolu oluyor ama gel gelelim bir türlü balık boyları büyümedi.
Uskudardan basladim kuleli vanikoy kuzguncuga kadar gittim toplasinlz 15 kisi olta atiyordu hicbirsey yoktu takim bile acmadan geri gidiyorum suan
Anadolu yakası cumartesi günkü avım...1.5 kg çinekop yarım kilo istavrit. http://imageshack.us/photo/my-images/560/0i2x.jpg/