Angel kiss soft

Konu, 'Misinalar' kısmında Okan_uA tarafından paylaşıldı.

1. Huseyin Alp Arslan

Huseyin Alp Arslan Huseyin Alp Arslan

Favori Kamış:
    olta ve oltadan baska hic bir sey
    En İyi Avı:
    22 kg Kingfish
    Gecmis olsun Burak, Baligin muthisti...Ama Namik oncesi yakalanmasi daha da muthis...

Ucuz kurtulma diye ben buna derim.Seni ve duygularini anliyabiliyorum....Bak ben Turkiye'ye sirf bu adamin eline dusmemek icin gelmiyorum...:D :D :D

Dahasina rast gelsin dostum...

Sevgiyle kalin...

2. crazy_fısher

crazy_fısher burak sökmen

Favori Kamış:
    zıpkın,olta,
    En İyi Avı:
    5kg levrek:)3,5 kilo beyaz laos(kum gridası)
    Teşekkürler abi.Sen gel abi türkiye'ye.Ben sana yardım ve yataklık yaparım:DGerçi cezası yüksek olur ama neyse:D:D:D
    Yukarıdaki bilgiler için sağol abi.Benimde söylemek istediğim buydu.Dünya çapında namlı misinalar bu işi yapamaz.Ha, olabilecek şey çakma misinalardır.Çin malları mesela.Geçen gün çin malı bir shakespeare kamış yüzünden mahkemelik oldum.55 lira dedi adam.Karamanda.Orijinal diye düşündüm.Ucundan tutup hafif bükmek istedim.1 kg baskı yapmadan ikiye bölündü 3. halkadan.Her markanın taklidini yapan çin mallarından uzak durmak gerekiyor bence;)

3. Okan_uA

Okan_uA .

Bu misinayı az önce 5 litrelik su bidonuna bağlayarak denedim.Sonuç kısa mesafeden ( 10-30 cm arası) elimle çektim.Yavaş yavaş çekince kaldırdı.Ancak tuttuğum yerden kaldırmışken aniden asılmalar yapınca koptu.Kopması ilk asılmada değil 3 ve 4.asılmalarda oldu.Bidona bağlı yerden kopması misinanın çok da kötü olmadığını gösterdi.Yani orta yerinden kopmadı.Düğümün arka tarafından koptu.Düğüm çözülmedi.
    Ancak 0.26 mm oskar kevlon da 5 kiloluk bidonu kaldırmıştı.

Bu testimden çıkardığım sonuç bi daha ki misina değişiminde sufix alacağım ve beden yapmak için de sert misina oskar kullanacağım.

4. kral kaptan

kral kaptan mehmet salman

pek iyi diyemem bende kullanıyorum memnun deyilim tavsiye etmem

5. Okan_uA

Okan_uA .

Aynen katılıyorum.Çok da iyi bir misina olmadığını gördüm gerçi şöyle iri balık çekemedim de o kalitedeki bir misinaya 13 lira vermek koydu bana ben de çok memnun değilim.

6. Bandırmalı

Bandırmalı mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    karagöz (1,500gr)Kırlangıç (2kg) Minekop(3kg) Levrek (2kg)
    al 600 metre 11 ytl ye pelikan bak keyfine be kardeşim ;)

7. Yaşşa Dayı..Yada 10 Ytl ye sufix..600metre;)