senin tuttuğun balık seni olsun ben yiyecek değilim bende limitlerin 5 kg olduğunu biliyom ama demek istediğim bir hafta yiyebileceğin kadar tut gene zevkini alırsın ben seni avlakta durduramya arkadaş bu kadar yakaladın sana by by diyemem ama demek istediğim kafi miktarda ALALIM haftalık ben kendime gör değerlendiriyom haftalık gittim için istersen 1 ton yakala banane ben tartışma açmıyom biz burda hemen hemen birbirimiziaz çok tanıyoz sonra videolardan İZLEMEYELİM güzel kofanaları
Bana da internet balıkçısı denmişti. Raporlarım, ait oldukları başlığın altında yer almakta. Gerçi o balıkları bilgisayar başından tutmam oldukça güç oldu. Aret kardeşimde bilgisayar başından bir sallar kamışını taaaaa Boğaz'a kadar uçurur oltasını, alır limit üstü balıklarını o da yine rapoların ait olduğu başlık altında yayınlar, paylaşır. Zor iş zor, internet balıkçılığı. Aslında kendimize yapıyoruz. Ne var değil mi gitsek sahile, atsak oltaları suya ve ne çıkarsa kovaya doldursak. Amne hizmeti yapıp eşe dosta, konu komşuya dağıtsak, hayır duası alsak... Var bizim gibilerinde bir tuhaflık. Hissediyorum derinlerde bir yerde bir ses belki de şeytan dürtüyor... Tuhaf...
Selamın Aleyküümm.. Yaaw,,, Balık kısmet işidir..!! Geliyorsa limit üstü ise alırsın..İster bir kilo geliyorsa 10 kilo... Önemli olan,,, balığı ailenin rızkından fazla tutarsan onu ziyan etmemen.. Alırsın dolaba koyarsında 1 haftalık stok bence mantıklı değil.. Zira denizde tazesi dururken...Bu balık tutma zehirinide almışken..
balıkmania bir diğeri de bu mu? bulut dün yazdıklarını buraya yapıştırmama gerek yok.git benim değil kendi yazdıklarını oku ve şu yukarıda yazanları düzelt !! burda kim kiminle tanışıyor önemli değil.burda paylaşım amaçlı bulunuyorum.paylaştığım gönderilerimi beğen veya beğenme.ne akıl vermeye çalış ne sorgulamaya! 1 hafta yiyebileceğin kadar tut ( bulut ) arkadaş sen dün ne söyluyorsun bugün ne?
arkadaşlar neyi paylaşamıyoruz ben zevk için avlanıyorum eve hiç balık götürmesem de olur ordaki dostluk arkadaşlık için ava gidiyorum haftanın stresini atmaya temiz hava almaya oltayı çakerken alınan keyf için balığa gidiyorum lütfen keyflerimizi paylaşalım
Evet yaa bende bir eksiklik var diyordum sitede. Kerem Kılıçdaroğluda gelmiş. En büyük muhalefet arkadaşımız
usta benim kafama şu takıldı. tamam su üstünde kalacak ama akıntının olduğu yöne doğru kaydıkça kendiliğinden kıyılıyor takım. çok kıyıda olmaz mı balık o kadar giriyor muki içeri
Ali kimden öğreniyorsun bu çocukça esprileri yakaladığın limit altı balıklardan mı? Bağlaç olan de-da eklerini ayrı yaz.
çoğu zaman su üstüyle aldığın balık kıyıladıkça takılır.akıntı kıyıya yaklaştırdıkça çok zaman geçirmeden ( tahmini 10-15 dk.) diğer oltalara takmadan çekip atmak iyidir.
Evet edebiyat hocamız da buradaymış efendim bakalım daha kimler gelecek. Öznelerle yüklemleri de tarif edermisiniz hocam
Valla furkan bu tarz biraz atçek spin olayina benziyor. Atayim da bekleyim vursun degil. Baligin iyice kiyiladigi akintili yerlerde, akinti çikislarinda, köpü gibi kendine has ortami olan yerlerde çalisiyor. Akinti agzi veya çikisi meralarda 20-30 metre bazen daha yakina atar usülce çeke-dura yemi suda kursunun hafiflini kullanarak süzdürerek toplarsin. Akintili yerde herkez akintiya ters çapraz atilip, genelde de kayarak toplanir. O ritme uyar herkez genelde. sona gelip takimi sudan çikartan tekrar basa yürüyüp atar. Ben sana özelden bi yer yazcam orda daha kolayi var.
Adamlar söyleyecek şey bulamayınca yazım hatası aramaya başladılar Yılda bir kere düzgün rapor yazıyorlar onuda hergün söylerler. Bu fotoları yüklesem hepsine albüm yaparım burada ama değmez. Herkes takılsın kafasına göre. Herkesin vicdani sirküleri var. Hem boyut hemde ağırlık açısından. şahsen ben bilinçli olduğumu düşünüyorum bu konuda. 18 cmden aşağı olan balıkları almıyorum. Kilo olarak yanımızda terazi olmadığından bazen 5kg limitini geçmiş olabiliriz.
Söyleyecek şey bulamayınca değil sen yine yok benim kültür seviyem sizden üstün, yok ilkokul terk misin gibi ukalalık yapmaya başlayınca göstereyim dedim daha bir cümle yazıyı doğru düzgün yazamadığını. Balık konusunda zaten birşey söylemeye gerek yok, sen yazmışsın gerekeni.
Aynen Mesut bilmek yeterlidir. Ağırlık limitinin 5 kg. boy limitinin 20 cm. olduğunu bil yeter. Uygulamasan da olur. O limitler sırf akılda dursun diye konulmuş zaten. Bugün senin limit dahili olan avına haksızca saldıranları görüp seni savunmak için 2 satır yazma hatasında bulundum. Görülüyor ki ya anlayışın kıt, ya da genellikle senin de sirküleri filan taktığın yok. O yüzden seni savunduğum halde sürekli bana laf edip durdun. Ne diyeyim bu forumda senin kafanda olanlar az değil, pek yabancılık çekmezsin. Hoşçakal.
Söyleyecek şey bulamayınca değil sen yine yok benim kültür seviyem sizden üstün, yok ilkokul terk misin gibi ukalalık yapmaya.. bu nasıl bir cümledir aret bence ders vermek istiyorsan başka bir dal bulman gerekir
İstanbul'dan Güncel POLEMİK (aTışma kapışma) Raporları Adı aLtında degiştiriLmeLi bu başLık.. Şaka bir yana bence bu başLık ya kaLdırıLmaLı.. yada Resimsiz rapor hariç tüm iLetiLer siLinmeLi.. Nacizane düşüncem bu yöndedir çunki sadece Tartışan poLemik yaşayan degiL bunları okuyanLarda haz etmiyorLar bu durumdan, Moderator Arkadaşıma koLay geLsin onun için cidden zor bir durum oLsa gerek.. Şu an bu yorumum biLe bir poLemik.. bir çöp'tür bu forumda heLeki bu başLık aLtında..
yahu ben bana destek yada taraftar aramıyorum ki..ben sadece 1-2 iyi adam görünümünde olan şahıslara takılmış durumdayım..paylaşım amacı olan bir siteye gelipte benim avlak yerim özel kimseye söylemem diyenler bunlar.ama sorsan amacımız paylaşmak bilgi alışverişi vs..öncelikle balıkçılıkta bilgi kadar kısmette önemli.15 milyonluk bir şehirde avlak yeri söylememek kadar komik bir durum yok ben herkese söylüyorum boğazın arnavutköy-çamlıbahçe arası.herkes gelsin dilediği gibi balığını tutsun.olta takılır-bozulur-kopartırlar vs.canları saolsun derim.İŞTE ANLAYIŞ FARKIMIZ.