Arnavutköy den avladığım su üstü balıkları..

Konu, 'Kıyıdan Balık Avcılığı' kısmında xslowx tarafından paylaşıldı.

1. Beyazzmavi

Beyazzmavi Ferhat

Favori Kamış:
    Shimano Surf Leader Bx..
    Favori Makine:
    Shimano Stella 8000pg...
    Yaa arkadaşlar......
    Allah aşkına neyi paylaşamıyorsunuz....?kavgalarınızı lütfen ama
    Lütfen özelden yapın.forumu okuyan yüzlerce insanı hem meşgul ,hemde sinir ediyorsunuz. Ben bu forumda şunu gördüm bazı arkadaşların gözlerini hırs bürümüş.....
    Lütfen kesin artık şu kavgayı.....

2. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
    Merak etme Türkçe'yi kullanma konusunda fazlasıyla ukalalık yapabilecek biriyim. Avlak yerimi sormuştun bir yorum yapmadın daha sonra. O raporlarda yakaladığım balıkların yanı sıra yazım seviyemi de görebilirsin.

3. xslowx

xslowx mesut

bak halen neden sorduğumu anlayabilmiş değilsin.verdiğin cevabı görünce cevap yazmaya değer bulmadım..

4. xslowx

xslowx mesut

5. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Destek ya da taraftar aramıyorsun da neyin peşindesin onu anlamadım. Ben seni savunmak için yazdığım halde beni tartışma başlatmakla suçladın, 4-5 defa bana laf soktun, duymamazlığa geldim hala devam ediyorsun. Sabrın da bir sınırı var.

Avlak yerini saklayanlardan haz etmiyorsan, onların en başta geleni Balikmania'dır. Gerçi Ali'ye hak verdiğim tek konu bu, o da ayrı bir konu.

Arnavutköy-Çamlıbahçe arası benim de zaman zaman avlandığım bir meradır, benim de çevremdeki insanlara yaklaşımım senin dediğin şekildedir. Tanımadığın kişiler hakkında yorum yapmaya çok heveslisin anlaşılan. Bir gün beraber avlanır birbirimizi daha iyi tanırız eğer istersen.

6. Balıkmania

Balıkmania ALİ

Favori Kamış:
    Shimano
    Favori Makine:
    Shimano Super Aero 5000 Surf Spinning Reel
    En İyi Avı:
    35Cm Lüfer
    Adamlar söyleyecek şey bulamayınca yazım hatası aramaya başladılar :) Yılda bir kere düzgün rapor yazıyorlar onuda hergün söylerler. Bu fotoları yüklesem hepsine albüm yaparım burada :) ama değmez. Herkes takılsın kafasına göre. Herkesin vicdani sirküleri var. Hem boyut hemde ağırlık açısından. şahsen ben bilinçli olduğumu düşünüyorum bu konuda. 18 cmden aşağı olan balıkları almıyorum. Kilo olarak yanımızda terazi olmadığından bazen 5kg limitini geçmiş olabiliriz.

7. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:

8. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Moderatörlük zor zanaat Yavuz kardeşim. Ben de farklı konularda faaliyet gösteren sitede moderatörlük yapıyorum. Polemik meraklısı olanı var, rakip gruptan gelip provakatörlük yapanı var, haklıyla haksızı ayıramadan iki tarafı da eleştirip olayı daha da karıştıranı var, kısacası bu gibi ortamlarda polemikler bitmez. Tabii bu polemikleri en aza indirmenin yolları da yok değil, moderatör arkadaşların bizlerden çok daha fazla rahatsız olduğuna eminim. Şu anda bu sayfa tıkanmış durumda, eminim moderatör arkadaşlar yeni yıla girmemizle birlikte gerekli düzenlemeleri yapıp sıkıntıları önleyecekler. Sevgiler.

9. skolbas

skolbas Serhat KOLBAŞI

Favori Kamış:
    Elegance
    Favori Makine:
    Oasys 8000
    En İyi Avı:
    tavalık alabalık 300 gr şimdilik :))
    balıklar çok güzelmiş afiyet olsun :) ne güzel ızgarası olur bunların :)

10. Cenani

Cenani cenani

Favori Kamış:
    Lineaeffe AC Casting 420
    Favori Makine:
    Okuma Rav-II 65
    En İyi Avı:
    1 kg 500 gr Gökkuşağı Alabalığı (Şemsipaşa)
    Eğer adım Kemal Kılıçdaroğlu gibi dürüst bir adamla birlikte anılıyorsa ne mutlu bana. Doğru yoldayım demektir.

11. sametfaki

sametfaki Samet

Favori Kamış:
    ALBA PORSUK 240CM
    Favori Makine:
    KK 60 ALBA
    Şirketteyim göremiyorum resmi ama eve gidince bakacağım. Şu su üstü olayını merak ettim hiç duymamıştım. Bu arada ister dolaba koyar saklar ister dağıtır böyle şeylerin üzerinde durmayın ya.

12. i.h.beyaz

i.h.beyaz ismail beyaz

En İyi Avı:
    kaba lüfer
    ne fuzili muhabbet

13. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    Mesut bütün derken yaprak yada şakşak yem hazırlamadan kıraçayı bütün mü takıyorsun:eek: ve güzel de balık almışsın maşallah.
    geçen ellerim dondu soğuktan yem kesip takmaktan ben de bunu düşündüm şu daha ufak yemleri bütün taksam ya dedim kendi kendime:)
    bunu denemeliyim;) tebrikler tekrar.
    burada birbirimizi karalamaktansa faydalanma tarafındayım.

Aret'in bence ilk mesajlarını tekrar oku söylediğinde seni suçlayan bir şey yazmamış bilakis senin avının kurala uyduğunu yazmış bence.

14. xslowx

xslowx mesut

kıraçenin kuyurugunu kes.sonra kuyruk tarafından agzına dogru hafıfçe kes yatay şekilde.ağzından soktugun 2 iğneyi solungactan çıkart.ilk iğneyi üst bölgeye 2.iğneyi alt tarafa kancala.hepsi bu..( keserken karnını acacaksın.ekmeği ortadan ikiye ayırır gibi ) iğneleri bir tarafından sokup diğer tarafından çıkartacaksın.

15. 33orfoz

33orfoz Mustafa

Favori Makine:
    Makina kullanmam , balık ile aramda misinadan başka bir şey istemem...
    En İyi Avı:
    Ceylan - 6,5 kg , 8 Tane Barracuda
    Bu mesaj sanırım , raporu yayınlayan arkadaşa olabilecek saldırıları önlemek için yazıldı . Öyle değilmi ??? Gayet açık... İçeriğinde tebliğler , tebrikler , afiyet olsun dilekleri ... Bu mesajın nesinden gıcık olundu ?????

Kısaca Konu nereden nereye , nasıl geldi anlamadım . Birisi bir rapor paylaşmış , 8 sayfa mesaj var , yarısından çoğu ise kuru tartışma ..... Yapmayın arkadaşlar , işin keyfi kaçıyor ....

16. aTomKarinca

aTomKarinca Yavuz

Favori Kamış:
    Linea-effe Extreme cast 4.40
    Favori Makine:
    Daiwa EMCAST SPORT 5500
    En İyi Avı:
    Eşkina 2,750 Gr
    Şunu merak ediyorum ben biraz asLında...

Yarın öbürgün biryerLe yanyana oLta atarken tanıstıgınızda birbirinize nasıL tepki vereceksiniz.. cidden cok merak ediyorum :)) neyse buda farklı bir polemik baslatmasın söyledim bitti diyeLim ama düsünmedende gecmeyin bi canLandırın gözünüzde oLurmu.. SaygıLar..

17. John Dory

John Dory Emre

En İyi Avı:
    Büyük beyaz 70 cl, İstanbul Boğazı
    Bu ve benzer konuları bayadır takip ediyorum, müdahil olmak istemedim bugüne kadar. İmzanda veya profil bilgilerinde filan yazmadığı için soruyorum, kaç yaşındasın?

18. Cgrtn

Cgrtn Çağrı

Favori Kamış:
    Speedmaster Game Type 2.70 10-50
    Favori Makine:
    Shimano Exsence 4000S
    En İyi Avı:
    Ya sabır...
    2 raporuna denk geldim agzinin payini verecektim ki bir baktim konu kilitlenmis. Neden kilitliyorlar raporlarini hic düsündün mü? Ya da öyle bir yetin var mi? Daha önceki raporlarinda 15cm ustu alirim onun altini almam diyosun, simdide gelmissin yaprak almayin diyorsun! Ya dostum kusura bakmada ne kullniyosun hangi alemdesin? Banada söyle receteyle satilan bir sey olsada söyle alicam onu:) bir ara demissin yillardir denizlerdeyim sizden iyi bilirim diye öyle bir güldümki alt komsu geldi:D Sen yillardir hangi denizdesin dostum? İnan burda herkes senin tuttugun kadar baligi tutuyo ben belki senden fazlasini tutuyorum. Fix soru raporun neden yok? Senin gibi 3 tane yorum almak icin yapraklarin konusunu acacagim yerde onlari saliyorum dostum. İstanbulda senin gibilere bohcaci deniyor sanirim ama burda banko ŞOPAR diyorlar:)

19. asker1000

asker1000 YUSUF KOCAASLAN

En İyi Avı:
    Mersin baligi 96cm 4kg
    Mesut baliklar kuzu kuzu yatiyorlar, tebrikler avin icin, sana ve Ailene afiyet olsun reeling