Bu sabah yine tık yokmuşşşş o yüzden muhtemelen çok güzel uyurum bu gece durum onu göstermeye başladı.
Ali abi yarın sabah tekne ile malum avlakları tek tek dolaşıp sana daha ayrıntılı raporumu sunacam Lüfer ızgara, ROKALI salata
Dün öğlen Tarabya'ya gittim. Kovalar boştu, bir tane bile palamut tutan yoktu, istavrit hiç yoktu. Bir çok kişi zarganaya atıyordu. Akşama kadar 1 tane tuttum 3 tane de kaçtı. Orada akşama kadar tutulan zargana sayısı 20 taneyi geçmemiştir. Bol bol at çekle, temiz havayla, stress atıp döndüm.
Gece sabaha karşı akıntı rüzgar ve 5 adet lüfer..(ikisi 30-32, ikisi 35, bir tanesi 37 cm) Zor bir gece güzel bitti..
Konu içinde ara: Şuanda konuda bulunanlar: sedat_ist, achills, kanaryasesi, arsenyildiz, çaço, emreyilmaz34, ewalker, ozkan79, RoLLeR, trustangel, balikoltasi, anton, cüneyt yılmaz, sakin adam, REİS, balıkcı_82, savastulu, voltran, yasinbakir53, necat1971, muratbzk, allita, axes, hokko, benim_ben, MERT ISTANBUL, fisherman19, kalevera 28 kayıtlı üye ve 49 ziyaretçi. Toplam: 77
Malum günlerden Cuma, tatil geldi çattı, av proğramları yapılacak nerde ne var kontrol edilecek Şimdi kim uğraşıp üye olacak, şifre belirleyecek uzun iş.. Böylesi daha kolay
İnşallah, sezonu her sene orada kapatırım.. Yemli dip yakalamayı seviyorsan hafta içi diğer yerlerde de görüşebiliriz.. Ben hafta sonları genelde balığa çıkmıyorum çünkü balıktan çok eziyet oluyor.. Darısı hepinizin başına..