Boncuklar kurdeleler fiyonklar hatta hatta üstüne çaput bezleri. süper olur bencede. çengelli iğne bak tam olur.
Çaputlar balığı ürkütür , ama ürkmesin diye bir lolipopu şekeri ile birlikte bağlarsan olur. Ama bu sefer bebeler gelir günahtır olmaz ....
Roy bas bas bağıryorum sorma yanımdaki nanköre balığn kafasını çıkartma çıkartma yüzdür yüzdür gelsin. yüzsün kendi kendine diye diye ama kime dıyorsun paldır küldür çek suyun üstünde alsın takımı gitsin arkadan el sallarken bir de orta parmak işareti yapsın....
Ali abi uzun oltada kurşunu aldıktan sonra elleri iyice denize yaklaştırıp yavaş yavaş çekiyoruz su üstü yapmasın diye. Var mı başka bir kerameti bu işin?
Valla ben oglen 12de donecek sekilde gelebilirim. Ya da Cuma akşamı da olur, gündüzleri bi mok yok diyorsun
Ali abi 6 senede öğretemedinmi sen şunu çırağına Dile kolay 6 yıl Boğaç bunları okuyunca kızmasın Bizede soruyor gördünüzmü balığı takımı patlattı diyehihi hihi hihi
Ah kadem ah şu videoları bi yapabilsen var ya herşey var görüntülerde ancak takımlar arka mera herşey ortada alenen zikretmek istemediğimizdenyaptırmaya çalışıyoruz var aretım var. olmazmı en önemlisi kurşunu almada.
Tarabya foruma karşı , ne zaman toplansak balık malık yok mok .... gece daha enteresan olabilir. Bi kova istavrit benden tabi gelene kadar ne kadarı yaşarsa ..
Uzunoltada çok iri kofana gelirse kurşun ayağına bıçak vuruyorlar içeri alırken zaman kaybetmemek için, su üstü konusunda o saliseler bile o kadar önemli demek ki.
Hemen keseceksın tabıı yol isterse kurşun tangır tungur eder sağa sola vurur adam yaralar kalama vermezsin gibi nedenlerle hemde hemen kesip atarsın aynen öyle.
Dur bu işi serdar yapar canım kardeşim benım Serdar alo ordamısın. biraz işim var senle videolar konusunda.....