Anlaşıldığına göre Serdar abi Tarabya'da olacak cumartesi, demekki organizasyon zamanı gelmiş. TARABYA ORGANİZASYON Cumartesi 13.10.2012 Saat: 17:00 Önce (Erol abinin orası) İngiliz konsolosluğu önünden yemlik istavritimizi tutarız, artık her gün aynı saatte balık yapıyor. Sonra da Vilayet evi önüne geçip yemli takımlarımızı atarız. Gelecek arkadaşlar yanlarına özellikle kamış ucuna takmak için fosfos, çelik telle hazırlanmış lüfer takımı, tripod, 125-150-170gr kurşun ve sandalye almaları gerekmektedir. NOT: 2 gün önce karaya alınan balık boyları 28cm civarındaydı, misinadan yapılmış takımları kopartıyor balık. Herkese rastgele reeling Ceyhun ÇAKIR 0538 889 81 79
Ben çok gelmek isterim. Hem Serdar Abi'nin "gel öğretiriz" sözü vardı bana Atmasam da bi iki teknik öğrenmek isterim. Kısmet müsade ederseniz şansımı da denerim. Tek sorunum şudur; daha yeniyim ya kimseyi tanımıyorum, acep bir üstad bana özelden telefon numarasını yada daha detaylı bilgi gönderebilir mi? Ne biliyim yakanızda kırmızı karanfil olmaz heralde
Aret sağol, Can'ı ikna et uzun olta yaparken Tarabya'ya uğrayın bari Balık akşam yapıyor, sabah erkene alsak palamutta atmak gerekir o da çok seyrek bu aralar.
Biz cumartesi geceden uzunoltaya çıkıyoruz onun için pek mümkün değil cumartesi gecesi orada olmam, kısmet başka sefere artık
bunlar hazır satılanlar; http://www.spotbalik.com.tr/Celik-Telli-Cinekop-Takimi,PR-23220.html http://www.spotbalik.com.tr/Celik-Telli-Lufer-Takimi,PR-23219.html Ben kendim bağlıyorum, cumartesi gösteririm takımları.
Özel aracı ile eğer Kartal dan gidecek katılımcı olur ve beni de alabilirse katılabilirim. Aksi taktirde gönlüm sizinle . Raporlarınızı bekliyor olacağım :thumb:
Bak şimdi benimde canımı çektirdiniz.. Tarabya, Palamut için geldiğim ama hiç lüfere atmadığım bir mekan. haftasonu ise tercih dışı bir zaman dilimi.. Gelelim bir deneyelim bakalım..Hem de tanışmış oluruz bazı arkadaşlarla..
Teşekkürler Sedat kardeşim. Ben bahsi geçen yere geldiğimde "balıkavınet" diye bağrınıcam, bi el sallayan olur heralde En kötü ihtimal deli muamelesi görürüm
Haftaya cumarteside musaitim yapın bi org daha haftaya ozaman bagırmana gerek kaLmaz kardeşim biz zaten tanışıyoruz
MaaLesef Burak.. ama bir sonraki hafta erken saatLerde geLip taze yemLigimi tutup erken saatte yemLi avına başLıyacağım gündüz Lüfer tutmak istiyorum artık
Taze yem var. kraçeler var gancurlar var zarganalar var yanaşır bağırırım duyarsınız artık 10 kraçe 10 tl gancurlar tane 2 tl zargana canlı 3 tl varmı alan hade bakalım
Ali abi o değilde bakalım biz ne yapacaz bu hafta halde.Kasası 30 tl olan palamutun yanında 125 tlye zargana satılırmı be arkadaş
bende gelmeyi çok isterim ama bakalım içişleri bakanından izin koparabilirsek bende katılırım aranıza uğur geliyor mu ceyhun bu arada