Bugün çok iyiydi sorma sabah erkenden kalkmışım yine takım gravat ayakkabılar dolaşmak adına gittim hale paçalar kıvrık takımla beraber bizim yem aldığımız herif dumur oldu geçen haftayla bu hali gorunce aklı gitti adamın baktım epey yer gök zargana doluydu can sorma ne iştir anlamadım.
Evet taze yemlik bulunur beyler yarından başlıyorum 1 livar yem tutup tarabyadayım. isteyene kraçe isteyene gancur isteyene zargana Lüferciliğe paydos yaşasın yemcilik adamlar bize nasıl kafa kol dalıyorlar ya hayret doğrusu 125 tl 1 kasa zargana vay be
Abi yandık bu hafta desene Adamın seni görmemesi lazım sen çaktırmadan bak şu iyi de biz Boğaçla pazarlık yapalım.Senin patron halini gördüyse çarpı iki yapar fiyatı
Evet lüfere taze ve canlı yemin tek adresi ALİÇO REİS. Bu işin pirinden en kaliteli ve en taze yemler güveninizin tek adresi...
Aretçim öyle fiyat çekerse üzerine az daha ekler bir koç'a gireriz yav Malum bayram yakın kurbanlıklar piyasaya çıktı
valla aret demedi deme en kralından 60 a bağlarız işi gibime geliyor. olmazsa süzeriz bi 50-60 yem yapacak bişey yok dana kessek daha iyi be bu ne ya
Koyun etine ne der acaba lüferler, şöyle uzun uzun kessek uzunoltaya atlarlar mı? Düşünelim bu konuyu bak
Abi kıyı oltacıları içinde durum farklı değil. hortlak gibi olmuş istavrit kilo 20 lira diyor yeniköy. sırtını dönünce de 15 lira olur gel diyor.
Bizim boğaçın dediği gibi abi diyor adamlar bakıyorlar şekil şemale hah geldi diyor ..tilecek adam off hele hele koskoca halde 2 kasa zargana varsa bak sen cümbüşe....
Aretle beni de kek görüp kalkan kilo 40ken 90demisti bitanesi. Bu restoran baligi, paraniz satin almaz bunu demisti usuluyla
Ah kibarlık işte sende ona "Senin kilon kaç para ne ederi var deseydin ya" hatta biraz uzatıp üstüne kilona 0,25 usd gider yapacaktın. hakediyorlar maalesef bazen sorma. restaurant balığıymış ta biz yiyemezmişiz. hadi canım ordan tezgahı almayacağız balık alacapız *** 90 TL bunlar böyle işte
Yemcilere paranızı kaptırmayın arkadaşlar. Zaten yoğun bir balık yok. Ayrıca silikon-kuyrukaltı vs. ile akşamüstü ve gece gayet rahat yetecek kadar istavrit tutabilirsiniz. Zaten istavrit 10 güne kendini göstermeye başlar.
ya birol kardeşim git tezgahı başka yere aç işimize mani olma güzel kardeşim. şaka bi yana dün ve bugün istavrit var kıyılarda bilginiz olsun bencede yeteri kadar rahat rahat tutulabilir.
Abi ocak ayi koca halde 3tezgahata kalkan var 2si ufak boy 2kilo civari. Bu gördügümüz 4-4.5kilo 3tane var 2erkek 1disi. Erkegin tekini alcaktim. Yüzümüze bile bakmadi biyik alti 90dedi. Yahu kilo 40 diyorlar dedik, bende 90 dedi aklimdan al bunu enine üstüne otur dedimdi
Bu bir emir mi, temenni mi, yoksa sadece bilgi mi? Hangisi olursa olsun inşallah diyelim Rüyalarıma giriyor namıssız, daha siftahım yok lüferde delirecem