gerçekten güzel bi geceydi arkadaşlar dostluk paylaşımcılık çok güzeldi herkes birbirine yardımcı oldu ve eksiğini tamamladı tayfun abi(kanaryasesi)bana verdiğin tabure ve ayaklık için teşekkürler tekrardan abi ceyhunun arkadaşı mustafa abi sağolsun motoruyla sürekli bize bişeyler almaya gitti eksikleri tamamladı.kısacası güzel bi ortam ve arkadaşlık vardı herkese teşekkürler ve bir başka organizasyonda buluşmak üzere..
Ateşi kim yaktı ateşi sucuklar yandı köfteler olmasa aç kalacaktık Bu ara sonradan aldığımız 10 ekmek kefallere gitti ...
evet gayet güzel bir geceydi tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim. Tayfun abide günün açılışını öyle güzel yaptiki neredeyse yarım saat için 7 tane sarıkanat aldı.
Ceyhun senin iğneler canavar gibi çıktı bilgin olsun, Tuttuğum balıkların hiç birine tasma yapmadım , yapamadım . Yemlere bakayım diye çekerken üstünde balık vardı
akşam saat 12 gibi arkadaşların arasına katıldım bende , çok keyifli güzel sohbetli, her telden muhabbetin dondugu , güzel bir gece oldu benim içinde , serdar abinin sohbeti ile birlikte baktımki sabah saat 7 olmuş , mükemmel bir organizasyondu not gece saat 2 de sucuğu çıkaran ceyhuna teesüflerimi belirtmek istiyorum )
resmen cikarma yapmissiniz fotolar karanlik ama keyifli bir ortam oldugu her halinden belli. ellerinize saglik
valla çok güzel bi organizasyon olmuş.aranızda olmak isterdim ama hafta sonu çalışıp pazartesileri tatil olunca böyle oluyo.
Neeee ekmekler kefalleremi gitti? Ceyhun hani açtınız aldırdın o kadar ekmeği boşu boşuna. Geç katılıp erken ayrılsamsa keyifli bir geceydi. Erken kalkmasam kesin lüfer alırdım yoksa Organizasyonda emeği geçen ve katılan herkese teşekkürler. Avlarımız hep böyle neşeli ve daha bol olsun.
Herşey son derece keyifliydi, saolsun hava bile bizden yanaydı. Başta Ceyhun kardeşime, merakımı hoş görüp bağladığı tüm takımları bıkmadan anlatan Serdar ağabeyime, mangalcı başlarına kısacası emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler. O kadar adamın kovası birdi ve kovaya atılan her sarı kanata 1 canlı istavrit promosyonu vardı Kral balıkçı Batuhan "denizi kuruttun, bize de balık bırak" diye sana çok takıldım ama sen bana bakma efsane olacaksın sen Bu arada ben naaptım bu keyfin tadını çıkarmak haricinde 3 sarışın ile kovaya katkıda bulundum bi de balık ayıkladım Eminimki bi dahaki organizasyonun hem katılımı hem de keyfi daha da güzel olacaktır. Havalar soğumadan tekrarlasak ya
Gerçekten süper bir org. olmuş. Dün 14:00-18:00 arası bende o taraflardaydım, balık o kadar kısırdı ki olta bile atmadım
Haberler dün evet epey zorladı bizi 8 lüfer 14 Sarıkanat işte bıraktık 12 de paydos dedik. Sizlere geldimi bişeyler
Boğaz girişinden süper haberler geiyor abi. hem lüfer hem palamut.. burlara ne zaman inerler,kıyılara uğrarlar mı bilmem