Sasame Long Shaft F-848 NO:2 Damağı çok küçük iğnenin ama genel yapısı ince olmasına rağmen sağlam. Herhalde balık kılçık niyetine çiğniyor iğneyi
Ordaydık üstad, balığı boğduk mu, boğduk. Ama küçükleri çoktu. Üstelik haya duygusunu yitirmişerdi. Yarıs yenmiş yeme bile hışımla saldırmaktan hiç utanmadılar. Suya geri dönen sayısı, alıkonandan misliyle fazlaydı. Alsında taaa oraya gitme niyetim, yeni mantarları/takımları denemekti. İki yeni model vardı, ikiside amacına ulaştı ve bariz fark ettirdiler. Esprileri, istavridi yukarı bakar tutuyor olmaları. Ama iğneler tarafı biraz mesele oldu. Tek iğneydi. İğne hırsız yerindeydi. Ama bir ara tahminen 35 cm civarı lüferler bastı ortalığı. Kocaman yemi (15cm istavritin yaprağı) tam mantarın dibinde kesmesi ile belli ediyordu boyunu. bunlarda iğneler aciz kaldı. Temel sorunun iğne küçüklüğü, iğnenin yukarı bakarak daha zor saplanacağı üst damağa denk gelmesi gibi problemler olduğunu düşünüp, daha farklı iğneler taktım. Bu biraz durumu düzellti. Şimdi o işi düzeltmem lazım. Genede ciddi ciddi bol balık aldık. Balığın kesik yeme bile atlayacak kadar hayasız olması aslında bunun sebebi bence. Ama etrafıma bakınca gördüğüm durum, istavrit yukarı bakacak şekilde takılırsa, olayın rengi dramatik olarak değişiyor. Ha, mantarın biri ses çıkarandı ki, gerçekten fark yaratıyor gibi.
Cumartesi bende katılmayı çok istedim Tarabya organizasyonuna fakat geçen hafta avlandığım bereketli merayı bidaha ziyaret etmek istedim. Resimler karanlık, balık boyları en az 25 cm diğerleri meranın devamı için adına geri salındı. İlk yapılacak organizasyona bende dahil olacağım inşallah. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Baya bereketLiymiş bravo.. şu sorumu cevapLarsan akLımdaki birkaç soru işaretini çözmüş oLurum, mera boğazdamı boğaz girişindemi buna kısaca haLiç'ide ekLeyebiLiriz oLumLu oLumsuz cevap için şimdiden TeşekkürLer..
merhaba, tebrik ederim iyi bir av olmuş bende eyüpde oturuyorum ama çok amatörüm bu balıkları nereden tuttunuz çok merak ettim, bir daha ki sefere bende gelmek isterim
Tam tarabyanın karşı kıyısından tutuldu balıklar. Kıyı balıkçılığı için zor olsada zevkli bir av oldu.
dün akşam tam kırküçtane sarı kanat aldım yer vilayetin oralarda bir yerlerde saat 5 te gittim biraz yem yakaladım çok şükürki iri istavrit yaptı bir ara sıyırtmayla çinekop bile aldım 4 adet gece iki ye kadar durdum iyi balık vardı bırakıp gidemedim ertesi gün iş vardı ama umrumda degildi avı sonlandırıp eve gittim saat 2.30 du 1 saatte banyo falan saat 3.30 oldu uyudum saat 5 te kalktım işlerim vardı balık için çektigim eziyete bak 1,5 saat uyku ama degdimi derseniz hemde çooook fakat her yerim agrıyo bu arada ceyhun ve kenanı gördüm cumartesi birde genç arkadaş vardı yanınızda bende sizin ilerinizdeydim cumartesi günü o zarganaları çeken bendim aslında ben sizi tanımış oldum ama artık sizde beni tanımış oldunuz o akşam 12 adet sarı kanatla döndüm sizde güzel bir etylence yapmışsınız tebrik ederim bende katılmayı çok isterdim ama bir arkadaşımı bekiyodum ama size bir selam vermedigime çok pişmanım tam emin olamadıgım için selam vermedim ama şimdi resimlerinizi görünce tam emin oldum
Tarabya'da bugün saat 13:00-16:00 arası ne rapalayala ne taze yemle tek dişli bile yok. İstavrit desen hiç yok. Akşamı beklemek lazım.
Şuanda konuda bulunanlar: Orsilon, sedat_ist, aTomKarinca, cyhnckr, PanzerIV, xpluns, ersinfb, sarıyerlimahmut, cüneyt yılmaz, epinefrin, vatos70, süha günay, feyizu, Scrotal, kulgan, timur1453, yugo, MERT ISTANBUL, kanaryasesi, teco, necat1971, ardaykul 22 kayıtlı üye ve 41 ziyaretçi. Toplam: 63 Dikkat düşman dinliyor
ersin demek istediğimi tam anlayamadın kardeşim çinekop yasakya hani o yüzden çinekop yok sarıkanat dedim