yarım saat önce aşiyan,rumeli hisarı,emirgandan geçtim 5 li 6 lı istavrit çekiyolardı arkadaşlar dalga fenaydı bilginize..
Bu akşam balığa gitmeyelim mi? ya o kadar heyecan yaptık. Ceyhun kesin mi bu web sitesi? Heyecan diyorum balık diyorum
emirgandan yeni geldim çok ince takımla 1 kg kadar iri istavrit alabildim 08 köstek 012 beden kurşun 20-30 arası balık çok kıyıda çapari rengi yeşil sabah çok erken tarabyadayıdım rapala-kaşık-çapari sonuç :0 saat 10 gibi kalender sonuç:0 tüm arkadaşların Kurban bayramını kutlarım
Hava patladı, sel uyarısı var bu taraflara. Yarına bırakın avı. Devamlı hava durumunu izlediğim o sayfanın çok nadir yanıldığını gördüm (max %1 hata payı). Rüzgar hızına kadar doğru tahmin ediliyor.
pazar günü çok iri sarıkanatlar aldım boğazdan çok şükür ama foto nasıl yüklenir bilmediğim için yükleyemiyorum.bir arkadaş yardımcı olursa yükleyeceğim.iyi bayramlar
Galata koprusunden 20-25 tane istavrit tuttum simdi tarabyaya gidyorum hayirlisi insallah iyi bir raporla donerim
Canlı yayın! Tarabyadayım çok güzel ve iri sarıkanat yapıyor ama yarım saattir arabadan kafayı çıkartamıyoruz çok yoğun yağıyor ve şimşek çok. 40 dakkada 12 tane aldık bile.
dün gece de ben aynısını yaşadım. umarım çabuk geçer bulut ve devamında doya doya balığınızı tutarsınız. Yanınıza çizme aldınızmı ? yağmurdan sonra çizme şart.
Yemedi abiler O mesajımdan 10 dakka sonra zarzor arabadan çıkıp takımları toplayabildik. Çok feci yağıyor aralıksız. Bu kadarmış kısmetimiz, buna da şükür. Kısmetse yarın gündüz balığına kısmetse...
Ceyhun seni dinlemedim geldim emirgana kadar.11adet sarikanat aldim ama ne islanmak oyle boyle degil yagmurluktan gecen yagmuru gordum.ama bukadar araliksiz balik vurusu olamaz 1 saatte aldik baliklari telefondan yaziyorum arabanin silecekleri yetmiyor herkese iyigeceler
Bende ayni denemeyi emirganda yaptım.. Tam teçhizat olmama rağmen yol tamamen su dolup balık tuttuğumuz alandan denize akmaya başlayınca ve yoldaki arabam nerdeyse kapıdan su girecek hale gelince bıraktım.. Ama keyifli balık yapıyordu.. 2 lüfer 15 tane kadar da sarıkanat (gerçek anlamda) aldım.. hemen hepsi de lüfer olma yoluna girmişti.. Artık balık boğaza girmeye başladı..Bayramda boşlamayın derim..
adamlar topun kaleye girmesi gerektiğini unutmuşlar son 10 dk hatirladilar gibi oldu ama yine naaptiklarini şaşirdilar Çok daraldım çoook sabah hava nasi acep biraz istavrit yakalamam kendime gelmem lazim
Yagmur fena patladi baliktaki arkadaslar bence daha fazla uzatmayin derim Allah korusun zevk baska cefa baska
Bugun tarabya dan 2 lufer 2 sarikanat bir kovada istavrit aldim. Yagmur yagmasa daha kalirdik ama kismet. İstavrit inanilmazdi gunduz, kiyida kovaya su doldururken icine girecek gibiydi. Oltayi ileri sallamadan indir kaldir yaptim. Herkese rast gelsin.
Hava ve balık durumunu Ceyhun bilir. Accuweather saat 21-22 arası yağmur var diyordu ama Ceyhun aralıksız dedi. Dinlemedik Ceyhun kardeşimizi, olan bizim donlara oldu Ceyhun hocam sabahtan nasıl durumlar? Ben sabah 6-7 gibi toplanıp Tarabyaya gitmek istiyorum, bu akşam tutamadıklarımın acısını çıkartmam lazım