Merhaba arkadaşlar, Bugün 13:00 civarı Tarabya'ya gitmeyi düşünüyorum. Ne dersiniz balık yapar mı hava biraz kötü çünkü. Bugün orada olacak kimse var mı? Teşekkürler.
Emre cuma günü bayram dolayısıyla kapalıyız başka zaman inşallah. Vilayet evinin önünden atın oltaları.
Gündüz geceden daha güzel. İmkan varsa gündüz yemli atmak gerekiyor. 125-150gr uzak atış mavi renkli rapala ile palamut yapıyor.
dün gece özellikle sarıyer tarabya taraflarında çok şiddetli yağmur yağmış arkadaşlar bayramda güzel balık alıcaz tarabyadan inşallah bu arada ceyhun balıkçı bayram dinlemez mesaiye devam
Evet bizim bahçe göl oldu ve bütün gece yıldırım show izledik Farklı bir program olabilir hava durumu iyi olursa.
Akşam her zamanki yerimde balık tutmaya başladım.. Gece yarısı gibi balık kesti.. Boş boş denize bakarken ceyhun un yazdıkları aklıma geldi, "Tarabya ya gideyim, sabaha kadar yemli atar sabah da rapala denerim" dedim. Saat 02 civarı Tarabya ya doğru yola çıktım.. Yağmur başlamıştı, "diner" dedim ve Tarabya da ki cebin oraya vardım, park ettim..Yok arkadaş dinmiyor.. Dinmemeyi bırak gittikçe azıtıyor..Bir ara Doluya çevirdi.. Arabanın tavanında takır takır ötüyor dolu taneleri.. "Yok bu iş olmaz, Yağmur dinse de su çok bulanık olacak" deyip geri dönmeye karar verdim.. Tarabya oteli geçip meydana doğru yöneldiğimde meydanda arabaların kaldığını ve "neredeyse" sürüklendiklerini gördüm, karakolun ordan gelen sularla meydanı sel götürüyordu.. Hemen meyilli bir sokağın kaldırımına çektim arabayı ve beklemeye başladım.. Yarım saat kadar sonra sular biraz yavaşlayınca tekrar Beşiktaşa doğru yola çıktım..Beşiktaşta da yolları seller götürmüştür diye düşünerek leventi geçtim ki, ortalık kupkuru, bir damla su bile yok yollarda.. Şehrin bu farklı halleri içerisinde değişik bir gece yaşadık.. Hep balık sevdasına.. Dün gece yarım kaldı ya.. şimdi bu gece tamamlamak üzere hazırlanıyorum..
bu gece Tarabya'ya gelecekler!!!! tüm gece yağmurlu!!! rüzgar 20km civarında sıcaklık 17-19 derece bence erteleyin. Çarşamba daha iyi hava. Gece 10km kadar düşüyor rüzgar. yağmur yok.
http://www.wunderground.com/weather-forecast/TU/Istanbul.html Saatlik tahminelre bakılırsa bu gece evde durmak en iyisi
Deme be 50 ton malzemeyi yanıma alıp işe getirdim. Çıkışta direk geçicektim balığa Fena patlıyo içimde şuan.
sadece okuyup izlemek daha zevkli galiba :laughing: mrsparkle "Şuan Boardumuzda: 2035 (270 Kayıtlı ve 1765 Misafir üye bulunmaktadır.) "
http://www.accuweather.com/en/tr/istanbul/318251/hourly-weather-forecast/318251?hour=33 saat saat takip edebilirsiniz arkadaşlar.