Bugün saat 13:00 da başlayıp 18:00'a kadar Hisarda çapariyle 2 kişi 3 Kg istavrit yakaladık. İstavrit boylarıda gayet iyiydi. Tam yerini sorarsanız Kalelere gelmeden önceki çay bahçelerinin önü. Bilgilerinize.
Boğaz & Lüfer Selamlar; Boğaz 17:30 - 19:30 arası avım. Lüfer Ve Sarıkanat. 4-5 adet yaprak itina ile geri salındı. Yağmur ve Fırtına sebebiyle bu kadar ) Herkese bol avlar Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Tebrikler, çok güzel bir av olmuş.. Artık ben de oltayı sararken zorlanmak istiyorum.. Henüz nasip olmadı. Nerde avlandınız? Lüfer veya palamut için nereyi tavsiye edersiniz?
yarın hava nasıl olur arkadaşlar? Balığa çıkmak delilikmi? yağmurluğumu bulursam bende iniyorum bogaza
yarın yağmur geçişleri olabilir, öğleden sonra yağış yok, akşama yine yağış var.. yağmurluk bulundurmak şart..
günün yeşilköy polat otel hasılatı 3 istavrit-1 sarıkanat.tek yakalayanda bendim resmen yosun tarlasıydı.çok fazla şimşek çakıyordu korktum resmen
DÜN TARABYA GERÇEKTEN TADINDAN YENMEDİ DİYEBİLİRİM. ORTAM ÇOK GÜZELDİ BALIK OLUNCA HERKESİN KEYFİ YERİNDEYDİ. ŞAKALAŞMALAR LAF ATMALAR MAŞAALLAHLAR HAVALARDA UÇUŞTU. UZUN ZAMANDIR EN ZEVK ALDIĞIM AVDI DİYEBİLİRİM. BENİM KISMETİMEDE 3 TANE PALAMUT DÜŞTÜ TAMAMI 40 CM VE ÜZERİYDİ.
TEŞEKKÜRLER. SABAH SAATLERİNDEN İTİBAREN TEK TEK BALIK ÇIKMAYA BAŞLADI, BEN ÖĞLEDEN SONRA 2 GİBİ TOPARLANMAYA BAŞLADIM HALEN BALIK DEVAM EDİYORDU. KISACASI BALIK BEN MEKANDAN AYRILANA KADAR ÇOK UZUN ARA VERMEDEN DEVAM ETTİ.
Saat 16 gibi kesildi balık, istavrit başladı. Sıyırtma ve ince çapari ile. Balıkların %10u yarım geldi. Yemliye kalmadım sonucu Uğur verir belki