kalabaliğin az olduğu yere gidin bence bugün insanlardan balik tutmak izdiraba dönücektir zira beklenenin dişinda güneşte var haydiiii herkez baliğaa reeling hihi
Emirgandan yukarı taramaya başlarım, taze istavrit alırsam süper olur. Bu saatte sahte iş yapr mı acep? Bi onu da deneriz bakalım kısmet
Siyirtma yap hatta akşama doğru çapariye geç bence en son istavrit vardi baya yem sorunu çekmezsin hiç zannetmiyorum Sahte avciliğida biraz kader kismet çok çalişmak lazim onda
Şu ana kadar gördüğüm en büyük istavriti dün Tarabya'da yakaladım. Palamut ve lüfer yine yoktu.. Hafif yağmur yedik..
selam arkadaşlar yarın palamut ve lüfer evına çıkıcaz hangi takımları önerirsiniz ve nereye gitmemizi tavsiye edersiniz yardımcı olursanız sevinirim . şimdiden teşekkürler...
mstfylcn Harika fotoğraflar ve paylaşım için teşekkürler. Eskiden istavrit deyince hep o elindekiler akla gelirdi., şimdi hazine bulmuş gibi oluyoruz.
Dün gece (Cumartesi) biz de 3 kişi Tarabyadaydık balıkçıdan alma yem pek iş yapmadı fakat kuyruk altı istavrit tek tük bazen sık sık geliyordu saat gece 4 ü geçiyordu toparlandık kovamızda 13 adet balık vardı, fakat iyi ıslandık ve üşüdük pek keyifli olmuyor Cumartesi avları balıkmı vuruyor oltana, sağdan yada soldan çekiliyormusun belli olmuyor, zekle balığın vuruşunu ve çekme hazzını hissedemiyorsun ama napalım tatil günümüz böyle ve evimiz boğaza uzak
merhaba , karaköy, galata ve sarayburnunda balık durumu nasıl bilen arkadaşlarımız söylerse sevinirim
mstfylcn evet tarabya tarafında enteresan büyüklükte istavritler çıkıyor. yem yapsan 1 tarafından 4 taneden fazla yemlik çıkar
ne varsa Tarabya'da var Bugün gözlerimize inanamadık. Palamut boyları 40cm üzeri ve yanında 35cm civarında lüferler geliyor. Orta suda palamut, dipten gelince lüfer. Süper bir gündü.
evet çok doğru abi,dün gece tarabyada su üstünde 2 adet kaba lüfer gördüm istavritleri sıkıştırmışlardı,bizde o fırsattan yararlanarak istavrit yakaladık.lüfere denemeler yaptım,bir kere vuruş aldım o da takımımı koparttı
Bugün Emirganda 07.00dan saat 9.30 a kadar yaklaşık yarım kilo istavrit yakaladık.Dişli denemelerinden pek sonuç alınmışa benzemiyordu.Yakalanan istavritlerin geneli büyüktü ve 10 dk sürü halinde kıyıda gezindiler . Sadece 10 dakikada yarım kilo balık.Onun dışında bir şey yoktu.
peki ceyhun kofana çektiler onu neden yazmadın. arkadaşın biri kofana çekti korkudan sahteyi bile penseyle çıkardılar )
işte bu ya özlediğimiz buydu işte bi kofana alsakya ne güzel olurdu geliyom hafta içi tarabyaya bu sefer erken gelicem inşallah Bide daiwa makinem olsa :laughing:
İstinyede 3 iri sarı kanat aldım 45 dakkada. Aşırı rüzgar, şimşek ve çiseleyen yağmurdan tırstım şimdi eve dönüyorum. Kısmet bu kadarmış, buna da çok şükür.