Bu akşam nereye gıtsem tavısyesı olanlar? yada plan yapan kımler aklımdakı yerler galata köprüsü,akıntıburnu son zamanlarda akıntı burnu kısır oldugunu bılıyorum farklı alternatıfı olan varmı? yada tekneyle cıkıcak?
Kardeşim 5 oldu, hatta 6 bile oluyordu ama saat 4 oldu. Yorulmuşuz dayanamadık, yoksa sabah suyuna kalasım vardı çok. Bugün iş var yemedi Ama aklım orda, çok yorgun olmasam gene gitmek istiyorum. Balık çok küçük, tuttuğundan fazlasını salıyorsun, bilgine... Not: Bu arada sabah 10-11 arası Rumeli Hisarı-Aşiyan-Bebek hattı çok güzel istavrit yapıyordu...
EyvaLLah kardesim 3-4 gibi meradayım nasipse.. istavrit boLLaşmış baLıkçımı aradım yemLik var geL dedi.. böyLe yeşiL yeşiL istavritLer görüsürüz...
İstavrit çok bol, benim arkadaşlardan biri dün bütün gece kuyrukaltıyla 1-1.5 kilo kadar istavrit çekti. Cımbır cımbır mis gibi taze yem vardı bu seferde dişli yoktu Rastgelsin kardeşim, işten erken çıkabilsem gelirim yanınıza ama zor görünüyor. Keyfiniz bol olsun.
Allah bereket versin, maşallah. O lüferi kıyıdan alabilmek en büyük hayalim, inşallah kısmet olur. Lüfer tutmadan av raporu yok bundan sonra, cezalandırdım kendimi
Tüm balıkçı arkadaşlara merhaba , uzun zamandır takip ettiğim siteye nihayet zaman ayırarak üye oldum. İnşallah rapor paylaşımı yapabileceğim Herkese rastgele
bende lüfer tutana kadar rapor yayınlamıycaktım kısmet bugüneymiş birde onları benim tutmuş olmam daha büyük bir keyifti
merhaba arkadaşlar, Bogazin üst taraflarında bizde dün akşam avdaydık. Gece 1 'e kadar balık çok nazlıydı ve ufaktı. Gece 1 den sabah 6:15 e kadar çok güzel balik aldik. 2 kişi 40+ sarıkanat. Sarıkanatları çekerken peşinden 3-5 tane de yüzüyordu . Gece istavrit de boldu. Kuyruk alti ile yem sorunu halledildi. Unutmadan sabahlayacak arkadaşlar için gece 4 e dogru istavritler ortadan kayboluyor. yeminizi vakitlice tutunuz. Herkeze rastgele. Yem: Taze fleto istavrit. Takım : Skoylu çinekop/lüfer takımı. Not: Fotoğraf çekemedim. 1 şişe viskiyi gece ısınmak için içince aklımıza gelmedi. Birdahaki sefere ***
sagol kenencim.. valla oyle bir ara makinam sarmadi inan kitlendi elimle cekim dedim ama inanin orjinal RAPALA X RAP mavi beyaz seffaf bir rapala birde ignesi tuylu cok guzel yuzuyor namussuz biraz pahali ama ee isde...tavsiyem yani benim rapalada favorim her zaman RAPALA X RAP DIR [/url][/IMG]
Karaköy'de saat 16:30 da iskele meydanında bugün balık tutan çok kişi vardı.Kovalarda çoğunlukla istavrit gördüm.Bazıları ekmekle kefal tutmaya çalışıyordu.Meydan sonundaki duvar dibindeki oranın müdavim tecrübeli balıkçıların kovalarındada sayamadım ama fazla olmasada çinekop ve istavrit vardı.Olta uçlarında sahte balık vardı çoğunun.
akşam tarabya da saat 11 den saat 2.30 a kadar kaldım maalesef vuruş bile alamadım çevremde çekenler ben gelmeden evvel balıklarını almışlardı daha sonra alanda 4 veya 5 tane balık vardı ....