Bugün kireçburnunda sıyırtma ile gayet güzel istavrit çıktı. saat 15:00 ile 18:00 arası ordaydım. 5 atıştan 2 si dolu geldi. bilgilerinize.
Dun sabah 06 00 da tarabyaya harun abimizle rapala denemeye gittik saat 10 na kadar takildik 1 tane palamut benden baska alan olmadi baya buyukdu 850 gr. inanin cekemedim nerdeyse makina baya zorlandi bir ara elle cekecektim nerdeyse ))) Rapala xrap mavi beyaz 7 cm ...
istavritler bugün bayağı bi kıyıya çekilmişler ve tekne altlarından kolaylıkla tutuldular ama sonra tekrar kayboldular
4. resimdeki arkadaşa bir söyleyin allah rızası için. Her gün geliyor görüyorum pozisyon aynı, iki büklüm kamburu çıkacak. O kadar eğilmesine gerek yok palamutta aksiyon vermek için. Bu arada güzel palamut...
palamut ortalamanın üstündeymiş tebrikler Timur. Tarabyada biri bi balık alınca herkes tabancaların çekildiği kovboy filmlerindeki gibi peşi sıra sallıyor. 5 dk sonra tık yok.geri oltalar banklara dayanıyor. taa ki bir diğer balığa kadar
2-3 gün balık beklemeyin pek bol. Pazar gökgürültülü sağanak ve biraz poyraz, pazartesi sağanak ve yıldız... Öngörüldüğü gibi giderse pazartesi dalın balığa yağmurlukları giyip derim. Özellikle dere ağızları ve açıkları, kanalın keskin yükseltilerle kıyıya kavuştuğu yerlere sallayın oltaları.
[ Şu spin ile alakali bi kaç fikir var kafamda gece alba toby ile bi denesek nasi olur acep[/QUOTE] ceyhun selamlar bak spinciler çoğalıyor artık yapalım bir spin organizasyonu diyorum sana... Arnavutköyden spinle sarı kanatta almışlar, biz senin söylediğin tarabyadaki o sığ yere gidelim tabiki bak elimiz boş dönmicez göreceksin
Rapor mapor yok Ne haliniz varsa görün..... Yok balıkçılık........neden BALIK CILIK olmuşta ondan.........
Üstad kim bastı şimdi damarına sabah sabah senin? Dün paşabahçe'de eski tas, eski hamamda nasıl oynanır tiyatrosu çevrilmiş gene. Cılktanda öte oldu artık mesele.
*** arkadaşlar işim geregi 1 aydır siteden uzaktım ama aklım hep ne nar ne yokto diye düşünüyordum gecen akşam tesadüf konuşurlarken duydu tarabya tarafı lüfer yapıyor diye birde yeşilköy civarından haberi olan varmı bizim bugun paydos inşallah gidemedigimiz günlerin açısını cıkartacam ha bide sabahları istavrit yakalamak için ne atıyosunuz şimdiden teşekkürler
ceyhun selamlar bak spinciler çoğalıyor artık yapalım bir spin organizasyonu diyorum sana... Arnavutköyden spinle sarı kanatta almışlar, biz senin söylediğin tarabyadaki o sığ yere gidelim tabiki bak elimiz boş dönmicez göreceksin [/QUOTE] Deneyelim Murat abi, cumartesi Tarabya'dayım, rapala atarım gündüz. Akşam spin ile deneriz.
Dün akşam Tarabya taraflarındaydım akıntı ve rüzgar çoktu.Balık seyrek boyları da maalesef sınır veya sınır altı geliyor.Su kıyıya doğru çok bastığı ve rüzgardan dolayı da vuruşlar net hissedilmiyor.Gidecek olan kişilere daha az rüzgar alan yerleri öneririm.