Lüfer sıfır abi Ataköy,zeytinburnu,zeyport tık demedi.Bizim teknecilerdede lüfer yoktu.Benim sarıkanatlar onlara lüfer gözüktü resmen
Akşam çıkartma benı tek zargana 2 lüfer yaparım. dün akşam dedim ihtiyarlar iddiaya giremedi sorma. bugün balıkçılık fena değil aslında hayret kısmet demekki.
Eee, lüfer yağları, göbek yağı olarak stok edilince güzelce, uykular düzene girmiştir sende üstad; olacak o kadar.
YOk be üstadım sorma işler yoğun Bayrama denk getırene kadar tümünü toparlamam lazım sıkıntı oradan kaynaklanıyor bitince koca Bayram bzim düşünsene
Ali abi bizim burdaki balıkçı günlük zargana getiriyor.Tek tek seçip 10 tane aldımmı yetiyor bana.Kasayla aldıkmı artanlar sağa sola yada kıyıdaki kedilere yem oluyor.Daha senin gibi klasman atlamadık ne odamız var nede kooparatif üyeliğimiz Hanımda buzluğu istiflemiş balıkları koyacak yer yok.Ama gelirim dersen bakayım varsa burdan alayım 1-2 kilo ne dersin?
Toplama zargana olmaz Can ufak bir kasa kaptırmak lazım en kanlısından ben odaya bi buzdolabi birde deepreeze aldım kurtuldum herşey limanda bu kadar. yunusa tel açayım ben bi bakayım en ufak kasasından bulabılırmıyız
Organizasyon yorgunluğu daha yeni yeni geçerken biraz hava almak için indim Tarabya'ya. Baktım herkes rapala atıyor, birazda ben stres atim dedim. Akşam üzeri 1 adet sarıkanat (yaklaşık 26cm) geldi rapalamın arkasında. Hevesimi almışım havamı almışım hadi eve o zaman dedim.
Tebrikler.. Şu spin ile alakali bi kaç fikir var kafamda gece alba toby ile bi denesek nasi olur acep
Buda benim yeni lüfer takimi denemem bakalim iş yapacakmi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Teşekkürler Yarin akşam bi deneme yapacam bakalim eğerki iyi iş yapar ve dayanıklı olursa bundan sonraki tek takimim olucak *** Tarabya taraflarinda avlanicam gelmek isteyen olursa özelden msg atsin
*** şu forumda biride adam gibi rapor verecek yokmu.bugün beykoz cubukludaydım gecen hafta çarşamba rapala ile palamutu KATLETMİŞLER. en acemisi bile 10 en uzmanı 100 adet almıs almayan yokmus bu sabhda yapmıs ordaki arkadaslardan duyum aldım rapala kara borsaymıs bari ben yapım bir rapor verım dedım kımsenın verecegı yok denızden sandalla tabı alınır bız kıyıdan rapor alıs verısı yapalım arkadaslar içim gitti o furyayı nasıl kacırdım of offf kısmetse bırazdan arnavutköyden harun abıyle ya beykoz yada tarabya yapacaz kısmet gelınce rapor verıırm arkadaslar kalın saglıcakla...allaha emanet olun.. bu arada bugun beykoz cubukluda yemli baya çinekop aldılar ama şunu soylım gene kımse akıllanmamıs balıklar cok ufak ve cok ınce gercı kumkapıda balık halındede vardı hani yasak boy olayı nerde kaldı [/url][/IMG]
Yarın gece ola hayır ola ben ona yapacağımı biliyorum O yoksa biz burdayız. Hadi bakalım hodrimeydan.:.