Hiç gerek yok evdeki tahta saplı bıçaklardan birini getir aynısını yapalım .. finn diyor bak bende fin sayılırım .
Fleto bıçağı ayrı Pervane bıçağı ayrı Peynir kesme bıçağı ayrı. kısacası bıçaklar işlevlerine göre ayrı ayrı olmalı Bugün Lüfer durumları Meralar kuvvetli Lüfer iri lüfer ile hareketli boğazdan aşağpıki meralara kadar sabah güzel balık tutuldu....
o zaman bana gidecek yer söyleyin birader Artık bir lüfer tutmam lazım, bak lüfer tutmadan profil fotografımı bile değiştirmiyorum bilesiniz
Merhaba. Dun tarabyada bilinen merada avlandik iki kisi. 6 istavriti yem yapip 6 sarikanat ve malesef kurtaramadigimiz bir cinekopu alikoyduk. Tam oltalari toplarken 35 cmlik bir gelincikle avi sonlandirdik.. Ama balik iki hafta oncesine gore az ve ufakti..
Anadolu yakası Tuzla, heybeli ada çakarı. adalar bölgesi.anadolu hisarı öğr ev önü Avrupa yakası : sarayburnu, z.burnu, bakırköy yeşilköy Balıklar bugun iri ve bereketli. yarın daha kuvvetli olacaktır muhtemelen
Eyvallah hocam. Daha yukarda emirgan-tarabya arası nasıldır acaba? Zeytinburnu tarafı bana çok ters kalıyor. Gene de teşekkürler.
kıyıcı arkadaşlara yönelik yazdım olabilir diye bakmakta fayda var. Z.burnu bakırköy yeşilköy banko var
Ali abi bu sabah denizdemiydin?Sabah 6.30 -10.30 sadece 5 sarıkanat alabildim.Lüfer yok yanlız 5 sarıkanat 823gr torbası dahil.