abi çok rüzgarlı diyenler var , eger hava sakinlemişse kıyıda dediğini hemen yapıcam şöle bi haber bekledim açıkçası ama plan programı değiştirdim yarın öğlen başlıcam hava güzel olursa
Perşembe akşamı güzel balık yapmış. Bizim Arkadaşlar balıkta idi telefonda görüştüm balıkların boyu sarıkanatlar 26 cm civarında imiş..
dün bende tarabyadaydim 5 tik oldu 3ünü aldim akşam 10 dan sonra tek tık olmadi sabah 5 e kadar Nere gitti bu lüfer Lüfermi dedim ya la ben! o neydiki acaba? bak ismi yabanci değil ama nasi bişidi acep ? Hayal meyal hatirlar gibiyim yada bi rüyadi böle 2 3 hatta 4 5 kiloluk lüferler getirirdi babam eve Bi keresinde babam yakalamişti serçe arabamiz vardi bagajina koymuştu babam kafasi sol tarafa kuyruğu sağ tarafa siğmamiş hafif yukarda kalmişti.! O zaman kendimi şansli hissediyorum zira bunlari hayal mayal hatirlasamda hayatinda hiç göremicek nice balik sevdalisi kardeşimiz abimiz olucak
Lüfer ne ki? Yenir mi? Sen gene görmüşsün, ben daha o şerefe nail olamadım hiç Not: hala İstinyeden canlı yayındayım.
Deneyelim Murat abi, cumartesi Tarabya'dayım, rapala atarım gündüz. Akşam spin ile deneriz.[/QUOTE] Ben cumartesi çalışıyorum yaaa hafta arası yapalım bence o işi istersen, ya sabah suyu yada akşam suyuna gideriz... spinle ilk lüferide sen yakalicaksın gibi hissediyorum Tekrar haberleşip Erol abinin orda buluşuruz..
Herkese rast gelsin. Bende karar veremiyorum , yarin Eminonu sarayburnunami gideyim yoksa baltalimaninami gideyim ikilemi icerisindeyim.
iyi sabahlar millet vira bismillah dedik büyükçekmeceden tekne ile açıldık bakalım kısmetimize ne çıkıcak
4 5 tane taze zarganamızı tuttuk attık iki tane lüfer tuttuldu ikisinide ben aldım devamı gelir inşallah yer ambarlı liman açıkları
dün 18:00 - 22:00 arası Tarabya, 5 tane yemlik istavrit , dişli "0", etrafta akşam hava kararırken alan bir kaç kişi vardı, sonra da alan görmedim.
Merhaba arkadaşlar, Dün akşam 22.30'a kadar sıfır dişli fakat bol miktarda keyif alındı. Terapi oldu anlayacağınız. Yer Tarabya. Tarabya da neresi demiş bir arkadaşımız, Vilayetler evi civarı. Hepinize iyi hafta sonları dilerim.