Ben lüfer diyorum o boya ama yeni boyutlandırmalara göre kofana oluyor 35cm. Sahilde toplam 6 adet alındı. turuncu parlak rapala!
CEYHUN SEN ZATEN BALIK TUTMAYA GELMEDİNKİ İP MİSİNA ÇÖZME ANTRENMANINA GELDİN VALLA BENİM PEK ÜMİDİM YOKTU ÇÖZÜLECEĞİNE DAİR AMA YANILTTIN YANİ. BİR ARA BEN ELİNDEN ALIP KOPARACAKTIM BEN DARALDIM YANİ
Bir üstadımızla telefon görüşmesi yaptım.Bugün sarayburnu taraflarında 0.50 misinenin bile sıkıntı yaşattığı lüferler alıyorlarmış.
sabah 09.00 -15.00 arası emirganda 2 kiloya yakın istavrit yakaladım, 4-5 adet sarı kanat boyunda istavrit geldi gözlerime inanamadım bu kadar iri istavrit görmemiştim, 10 luk çapariye 8 adet istavritle kendi rekorumu kırdım,13.00 14-00 arası at çek yapıldı diyebilirim...süper bir gündü yarın yine aynı saatte aynı yerdeyim bu kez dişlilere atacacağım kısmet bakalım...
bu dev istavritler nerden geldi televizyondada gördüm mantarlı takıma sarıkanat kadar istavrit takılmış
Evet istavrit bugün coştu, ben de Kuleli de 07-15:00 arası 3 kilodan fazla tuttum.. hepsi iriydi, bazıları 20 cm'di Sabah rapalayla alınan 1 adet haricinde kimse dişli alamadı, o kadar istavritten hiç biri yarım ya da eksik gelmedi..
Kalender nazli da olsa balik yapiyor. Aksami bir lüfer dört sarikaranatla bitirdim. Hava artik serinliyor sıkı giyinmek lazim. Bu arada istavrit bol
burak yarın değilde bayramın ilk gecesi eğer bi aksilik çıkmazsa tarabyada aynı mekanda olmayı planlıyorum sabaha kadar lüferle bayramlaşmayı düşünüyorum gelmek isteyen olursa beraber bayramlaşırız
İlk günü gelmem imkansız. Ama sabah suyuna erken bi program yapabilirim sanırım. Oralarda olursan görüşürüz Sedat.
ORGANİZASYON Tarabya Fishing Team Ceyhun buralardamisin cumaya bi organizasyon yapalim kenanida al gel cuma burakta geliyor sedat arkadaşimizda gelir sanirim Yem sıkıntısıda olmaz kadir abiye örettim ben iyi istavrit aliyor bu aralar
batuhanla tayfun abide gelsin hatta geçen yaptığımız organizasyondaki diğer arkadaşlarda gelsin ortak bi gün belirleyelim.yabancılıkta çekmez kimse tam makara olur valla güle oynaya alırız balıkları hemde diğer arkadaşlarla tanışma fırsatıda buluruz.
Geçen organizasyona gelemediğim için çok üzülmüştüm valla bu sefer bizden çikti bakalim talep olucakmi ben her halükarda cuma tarabyadayim eğerki katilim çok olursa eminim eğlenceli ve bereketli bir gün geçiririz hemde tanişmiş oluruz :thumb: