yarın lodos var ama rüzgar hızı 10-12km lerde, az bulutlu. Yarın gece rüzgar hızı iyice azalıyor 2-3km. Tam beklediğimiz hava. reeling
Öyle yaptım zaten ama dünkü istavrit bolluğu bugün yoktu geç kaldığım için istavrit karaborsa oldu herkeste saat 6.30 gibi,av da mecburen bitti.
Bugün arkadaşlarla araçla bi sahil turu atalım dedik.Gördüklerim gerçekten beni şaşırttı.Bayram olmasına rağmen Sarıyer'den Bebeğe kadar bütün sahil bomboştu diye bilirim.
Bugün bir arkadaşımla beraber öğlen 3ten gece 3e kadar tarabyadaydık ben 24 arkadaşım 19 tane toplam 43 parça sarıkanat aldık.balık 1 saat iyi av veriyordu sonra 1 saat duruyordu. Çok şükür keyifli bi avdı. Çok kalabalık değildi ve genelde herkes iyi geçirdi. Sadece taze yemler iş yaptı. Elimde güzel fotolar da var ama lüfer abiyi kovaya koymadan detaylı rapor yapmama cezası verdim kendime
Yokmu tarabyadan haberler nasil oralar varmi balik arkadaşlar.. Saat 3 gibi tarabyada olucaz gelmek isteyen varsa buyursun bekleriz vilayet evinin önünde olucaz..
Dün çok güzel bir mera keşfettik inanın kimse istavrit alamazken Kemal (avcı37) abi ile birlikte yemlik istavrite atalım derken hayatımda tuttuğum en büyük istavritmi aldım 10*10 takımla istavrit abartısız sarıkanat boyutundaydı diğer tuttuğumuz istavritlerde eşek istavritleriydi kösteklerde kesilip kopup duruyordu sonra bir baktım çaparide sarıkanat yok mu 1 saat içerisinde ikimiz 3 kg iri boyda istavrit yaptıktan sonra tabi buna çapariye gelen sarıkanat etken hemen takımları değiştirip yemliye geçildi.3 saat gibi bir zaman diliminde dişli ile kovamız doldu. Ama şunu söyleyeyim dönüş yoluna geçtiğimizde çayırbaşından kalandere kadar olan bölümde herkesin dişliden aldığını gördük, yemi taze olan balıkları alıyor bilginize. Çinekop familyası şuan boğazın çoğu yerine yayılmış durumda bildiğiniz meralardan şansını deneyin bence. Herkese bol şanslar.
Roy iyi bayramlar Evet makineyi dun denedim, cok guzel cok ama cok hosuma gitti sarikanat ve Luferlerin sadece direnci var ama banamisin demiyor yemlide denedim. Hatta bir defasinda artik is zevk halini alınca surf takimla spin yaptim bos cekiyorum sandigimda ustunde sarikanat olmaz mi Teşekkuler tavsiyen icin.
dün akşam tarabyadaydık.atçek sarıkanat var.akşam biri kofana tabir ettiğimiz 40cm balık aldı.tam boy lüfer de alındı.gündüzde lüfer alınmış..taze yem varsa boş dönmeniz imkansız.rastgele.
*** arkadaslar öncelıkler herkesın kurban bayramı mubarek olsun.. tarabya asiyan arnavutköy varmı rapor ? [/url][/IMG]
Arnavutkoyde istavriti yem olarak kullanarak cinekop ve sarikanat yakaliyorlardi saat 7 ile 9 aradi aksam oradaydim. Hatta su anda halatrafikten kurtulmaya calisiyoruz.
Arkadaslar herkese iyi bayramlar arnavutköyden su siralarda haber verebilecek arkadaslar varsa cok memnun oluruz ona gore ya gece ya da sabah gidecegiz.
Burak denizi kuruttun yeter Halami balik tutuyorsun sen Kenandami yaninda hadi canım Mini Rapor vereyim kisaca Akşam 6 7 gibi başlayan avi saat sabah 5:30 gibi sonlandirdik Katilimcilar : Ben burak ceyhun kenan kadir abi ve bi kaç arkadaşimiz adlarini hatirlayamadim kusura bakmasinlar Yem : Taze fleto istavrit : Ceyhun ile Kadir abinin oltalarindan çiktiği anda takilan taze Takimlar klasik mantarli takimlar v.s Sonuç: Ben Burak ve Kenan olarak en az 110 balik saymadim ama dahada fazla olabilir hatta büyük ihtimalle çok daha fazladir bugün gündüz resimleri koyariz sanirim Güzel bir organizasyondu ve çok eğlenceli geçti tüm katilimcilara teşekkürler