Gelenlerden biri bendim Biraz geç gelmeme rağmen Keyifli ve bereketli bi av oldu Sizleride tebrik ederim... Özellikle Kenanı Kofanacı Kenan show yaptı 1 olta 3 takım 3 balık müthişti )
Dün akşam ben de Tarabya'daydım, The Grand Tarabya Otel önü. Çok keyifsizdi. O akşam orda toplam 10 sarıkanat alındı sanırım, 1 tane de palamut. Ben 1 ad. istavrit, 1 ad. sarıkanat. Sonra bu ikisini de yem yaptım. Birşey alamadım. Akşam üstü ot/çöp/ağaç doldu deniz zaten Tarabya'da kovasını dolduran arkadaşlar, Tarabya'nın neresi ki acaba?
emirganda rapala ıle lüfer show var bilginize, esimle sahılde yuruyus yaparken 2 3 kisi iri lüfer cektıler
Vilayet evinin önü. İlk defa böyle bir ava gelen yiğenim bile yaklaşık 10 adet sarıkanat yakaladı. Biz avı gece 3 de bıraktık. Ceyhunun taze yemleri sağ olsun.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/21791945.asp resimdeki balıklar tanıdık geldi , bizim forumdan bir üyenin sanırım :laughing:
Hakkatten ya o neydi öle 1 çekişte 3 sari ondan öncesindede bildiğin mantarli takimla 2 balik birden aldi ) Bu arada bende bi ikili balik çektim bildiğin mantarli takimla ve çok eğlendik valla tüm stressimi attim diyebilirim Gerçi sabaha karşi bayabi suratlar çökmüştü ama Bu arada burak devamli yazardi bişiler nerdeya bu adam hiç sesi soluğu çikmiyor hihi :laughing:
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Bunlarda Dün geceyle alakali bi kaç resim, baliklarin yarisi kadir abiye gitti bunlar bende kalanlar
Biri Burak mı dedi Bayılmışım resmen iki gece üst üste sert geldi. Anca ayıldım. Balık çekmekten kollarım iflas etmiş Evet çok keyifli bi geceydi. Güzel hikayelerle dolu... Hayatımda ilk kez 3 sarıkanatı bir olta gördüm mesela Benim kaçırdıklarım mı fazla, kesilen takımlarım mı fazla yoksa tuttuklarım mı bi türlü karar veremedim Sahilin 100 metrelik bölümündeki tüm mantarlı takımları hacamat ettiğim için devam edemedim. 06:15te bıraktım tutmayı. 22 parça dişliyle dönmüşüm eve, allah bereket versin. Sabaha karşı leş yeme bile atlıyordu balık. Kovayı yere boşalttım o arada ordan geçen 4 kişilik bir grup "hahh burası iyi" diyip bizim alana açtılar takımlarını. Kalsam bana takım verirler miydi acaba Onlara da rast gelmiştir inşallah. Bu keyifli gece ve dostluğu için herkese tekrar teşekkürler. Ceyhuunnnn istavrit
yakin zamanda lüfer boğazdan kaçmadan bi organizasyon daha yapalim bu sefer takimlari ben yapicam burak merak etme ben geceyi yaklaşik 40 45 balikla kapattim sanirim ve sadece 1 takim karada elimde koptu Dier takim hala iş yapar derken nie vermedim ben sana giderken o takimi sende sölemedin hiç banghead Gerçi beyin pek kalmamişti o saatlerde kimsede :laughing: Ceyhuuuuun istavriit mrsparkle Süper geceydi valla en kisa zamanda reeling
Burak Tarabya'da geçen palamuta çalışırken lüferler de geliyordu 35cm civarında. ama gece yemlide değil gündüz rapala ile.
Yarin lodos tufan alico usta ile bogazin icine kacmayi dusunuyoruz tekne ile bogazdan haber verecek var mi
var olmazmı var tabii. yeterki çıkacak adam olsun..... Gidiyoruz. dalga 2-3 metre gibi ancak senın gibi dümenci varken