Avrupa Yakası Kıyı Raporları

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında Aret tarafından paylaşıldı.

1. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Kalkan 4,5 kg. (Boğaz'da)
  2. ozkan79

ozkan79 özkan

abi ben bişey demiyorum :)

kimseye balığa gitme falan demiyorum aman yanlış anlaşılmasın,

geçen hafta şiddetli poyraz olacak yazdım bir kaç kişi balığa gitmedi kabak benim başıma patladı ben bişe demiyorum ama heee mrsparkle

3. ozkan79

ozkan79 özkan

üyelik paralımı ben bir haberim galiba :D

4. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Yoo Özkan neden öyle sordun :) ? Yeni üyeyi Tarabya'daki oltacı Erol abi sandım yaş, isim , meslek her şey uyuyor ama yazdığına bakılırsa o değil sanırım.

5. Okan Sezer

Okan Sezer Okan Sezer

En İyi Avı:
    Henüz denizde
    Bizim malzemeci Erol abiden bahsediyor , onun adına yazmıyorsan tabi :D

6. ozkan79

ozkan79 özkan

hatlar karıştı ben mecazi anlamda sordum bu gece terelellilerim geldi 10 kişi rakip karşısında 2-0 dan 2-2 olunca nereye saldıracağımı şaşırdım bana bişeyler oluyor :laughing: :laughing: banghead :eek:

7. Alicaan

Alicaan Alican

ben bişey sormak istiyorum abilerim :)
    bakırköy taraflarında balık tutabileceğim nereler var bakırköy sahil haricinde ve hangi balıkları alabilirim ?
    Bu arada Eminönü ve Galatada balık tutmak için izin belgesine gerek varmış diye duydum olmadan tutarsak eğer sıkıntı çıkarırlarmı yaşımız 15 bu arada
    şimdiden hepinize teşekkürler ..

8. rapalacikral

rapalacikral ali

hiç rapor yok mu ?
    nasıl durumlar beyler?

9. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Vega Potenza Moon Star 425 - 150 - 220 gr & İtalcanna Kombat 4.20 cm - 220 gr
    Favori Makine:
    DAİWA WINDCAST Z 5000 & Penn Affinity 7000
    En İyi Avı:
    Bkz raporladığım avlar....
    şaka şaka

Selamunaleyküm Özkan

Güzel kardeşim şaka yapıyorum,yarın deil sert lodos buz yağsa boğaza çıkıcam kurt basar yoksa önümüzdeki seneye şimdiden hazırlığa başladım ben bir kaç kezde olsa at çek yapacam paslandım inşaallah görüşür tanışırız şimdiden başta sana ve tüm balikavi.net ailesine rastgele ve bol balıklı avlar diliyorum..
    limitlere dikkat lütfen :thumb:

10. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Sanmıyorum

Alican
    Eminönünde ve galata köprüsünde balık tutmak için izin belgesi istendiğini ilk defa duyuyorum büyük ihtimalle seni kandırmıs olabilirler yada ben yeni duyuyorum :eek:
    Sevgiyle kal bol balıklı günler diliyorum

11. FuRkAn *

FuRkAn * FURKAN

Favori Kamış:
    Shimano Spin Power 425 bx
    Favori Makine:
    スーパーエアロ フリーゲン /
    En İyi Avı:
    Torikler, Kofanalar - Levrekler Vs. Vs.
    Dişli aşırı seyreldi yok gibi, çapariye istavrit o da denk gelene. Balık tutmak zorlaştı.

12. Alicaan

Alicaan Alican

Teşekkür ederim :)
    Bugün birazdan bakırköye uğrayacağım hala kefal ve istavrit varmı bi bakıcam olmazsa 2-3 gün içinde Eminönü veya galata köprüsüne geçmeyi düşünüyorum tekrar sağolun

13. memounal

memounal mehmet

gitmişken köprüyede bak balık durumu nasıl diye. hadi rasgele

14. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Akıntı burnu ve rumeli hisarönü

Selam balıkavı sevdalıları

Bu sabah saat 07:30 da arnavutköydeki akıntıburnu fenerinin oraya gidip oscar ve kendo rapala ile dişli arayışlarına başladım lakin 3 saat olumlu hiç bir şeyle karşılaşamayınca ordan bebek sahiline kadar yürüyüm avlanan diğer balıkçı arkadaşlara baktığımda boyları 19 - 20 cm civarında olan bir kaç adet dişliye ve bir arkadaşında livarında iri istavrit görünce acaba rumeli hisar önü nasıldır diyerek hisarönüne geçtim fakat değişen hiçbirşeyle karşılaşmadım ordaki balık tutanlarda lodosun etkisiyle takımları toplamaya başlayıp evlerinin yolunu tuttu.Saat 12:00 ye kadar bir balık dahi alamayınca takımları toparlayıp bende eve geldim. Herkese bol balıklı günler dileklerimle..

15. Alicaan

Alicaan Alican

Bakırköyde balık durumunu anlayamadım olta atan kimse yoktu rüzgar ve dalgalardan . Kayalar su içindeydi bende tehlikeye girmek istemedim

Bu hafta içinde galataya ve eminönüye geçmeyi planlıyorum tabi önce rüzgari ve hava durumlarını iyice öğrenmem gerek . Bu arada bakırköyde kefal ve istavrit varmış her zamanki gibi ama galatada ve eminönüde balık durumu nedir hangi balıkları alabilirim ona göre hazırlanıpta gideyim :)

16. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Galata

Alican
    Boğazdan dönüşte karaköyde spotbalıkçılığa uğrayıp sonrasında köprü üzerinden geçip eve öyle geldim köprüde balık durumu şu ; seyrek olarak istavrit çıkıyor fakat boylar küçüktü birkaçının kovasında kraçadan biraz daha büyük idi ve her zamanki gibi köprünün kuru fasulyesi olan kefal vardı fakat balık lodosun etkisi olsa gerek oldukça seyrek idi ve su bulanıktı. Sana tavsiyem gidecek olursan karaköy iskelesinin orada açıktan çapari ile iri istavrit alabilirsin ama lütfen kracaları suya iade et. Rastgele :thumb:

Sevgi ve saygı dileklerimle

17. Alicaan

Alicaan Alican

Güzel bilgilerin için teşekkürler Faruk abim
    İstanbul konusunda fazla yer bilmem ama balık sevdası sayesinde iyice gezeceğiz galiba Karaköy'e daha önce öyle gezme amaçlı veya balık tutmak için gitmedim ama tavsiyene uyup gitmeyi düşünüyorum . Kıraça konusunda kesinlikle dikkatliyim onlarda can taşıyo sonuçta :)

18. lecharmeur

lecharmeur Faruk

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Rica ederim
    Faydam dokunursa ne mutlu bana..
    Bilgi paylaşılınca güzelleşir.... :thumb:
    Sağlıcakla kal

19. Aret

Aret Aret

En İyi Avı:
    Boğaz'da kıraça bol, limitaltı dişli de seyrek olarak mevcut. Kısacası balık durumu tatsız, olan balıklar da hep limitaltı.

20. ozkan79

ozkan79 özkan

Birisi Boğaz raporumu dedi ?

Sabah 7 gibi cikildi evden istikamet uskudar sahil;

uskudar sahilde kuzenimle bulusup kandilliye gectik,tek tuk disli var ama oltalarimizi acmadik,ordan cubuklu,hayalkahvesi,beykoz anadoluKavagi,sahte denemeleri yaptik;baktik balik yok geri donus yoluna girdik,bu sefer kanlicada oltalarimizi actik;kovalarda iyi boyda disliler vardi oltalari actik ama oda ne bir ruzgar bir firtina bir kiyamet neye ugradigimizi sasirdik :eek:
    gerisin geriye oltalarimizi toplayip arabaya atladik ve bir anda kendimizi emirganda bulduk. (iyice kayafi yedik artik)
    Butun bu bogaz turundan sonra nemi tuttuk banghead

Bol bol deniz havasi alindi

Yeni meralar keşfedildi

Bol bol mazot yakildi kilometre gidildi

Bir trafik kazasinin eşiğinden dönuldü

Benim tarafimdan 1 diger 2 arkadas tarafindan sayisini bilemedigim kursun ve sahte bogazin serin sularina birakildi.

Bol bol tecrube edinilip içden şu cümle söylenerek evlerin yolu tutuldu:Bugünde sifir çektik günümüzü p-ç ettik.