az önce hisar önünden geldim yaklaşık 2 saatte bir adet bile balık alamadım, önce istavrite attım tık yok sonra etrafımda rapala ile yapraktan biraz büyük çinekoplar alıyorlardı tek tük bende rapalaya döndüm( büyük tutarım diye küçükler zaten büyüde gel koçum diye salarım) ama kısmet değişlmiş sıfır elde var sıfır balık çok ama çok az istavrit bile yok bugün , soğuktan olabilirmi ?
Merhaba bütün gece ayaz vardı sıcaklık sıfırın altında idi deniz yüzey suyu bundan etkilenir,ki zaten deniz sıcaklığı kritik dercelerde bu zamanda balık hiç olmaması lazım ama inatla devam etmekde 30-01-13 deniz suyu sıcaklıkları. perşembeden sonra etkili olacak lodos (özellikle cumartesi pazar) su ısısını yarım derece olsada arttıracaktır. kısmeti aramaya devam :thumb:
Selam özkan Senin pazar av raporundan sonra içimdeki kıpırdanma bi hayli depreşti ve pazar günü karar verdim boğaz için fakat gündüz bir arkadaş pazar günü havanın 16 derece olduğunu söyleyince tadım kaçtı karar değiştirdim oltayı kapan boğaza balığa çıkıcak diye . Sana sormak istediğim şudur çıkartmış olduğun istatistiklere dayanarak soruyorum cumartesi gecesi senin bahsettiğin yerde sabahlama niyetindeyim bu husustaki fikrin nedir. Balık tabiki kısmet ama senin engin bilgilerinden faydalanmak ta yarar var... :thumb:
köprü de balık durumu şuan nasıl hafta sonu balık yaparmı: hangi köprü daha iyidirr balık durumu için
Selam Mehmet koprulere ait raporları haliç ve kıyısında okuyabilirsin saolsun arkadaşlar gün be gün rapor aktarıyorlar.. Yanlış yere yazdın sanırım :thumb:
Engin bilgi kim ben kim estahfurullah Abi,dogru olan cvp gelmis,bu mevsimde gece avina kalmani pek tavsiye etmem (aciklarda demirlemis bir gemiye cikma imkanin yoksa) Baliklar 1-2 gundur ufaldi giden arkadaslarim ve forumdan aldigim duyumlar bu yonde, Bu mevsimde gece yemlisine eylul ekim kasim aylarindaki gibi vurus alamassin tavsiye etmem abi. Tabi kismetden otesi yalandir. Bu tezi daha onceki tecrubelerime gore yaziyorum saygilar.
Geleceğini sanmam ama aklınızda kalacağına sabahlayıp deneyin en güzeli. Zira oltası suda olan balığı tutar.
Sevgili Özkan Selamünaleyküm sevgili özkan Bilgi yardımların için teşekkürler fakat en azından gidip bir kaç kerede olsa atçek yapacam kaşıntı var kurdeşen dökerim yoksa Dönüşte raporlarım geceyi.. reeling Sevgi ve saygı dileklerimle :thumb:
Arkadaşlar çinekopta durum nedir. Bugün emirganda rapalayla çinekop alıyorlarmış. Doğrumudur? Sabah erkenden gitsem rapalayla çinekop tutma şansım var mı?
Aleyküm selam abi kar soğukları gelmeden önce (ilk kar yağışı) geceleri su üstü sahte yüzdürüldüğünde balık alınıyordu. şu anda zor ama denemekde fayda var gidersen raporunu bekliyorum
Vazgeçtim Selamunaleyküm Özkan Gece gitmekten vazgeçtim aslında tamda vazgeçmiş değilim ama forumlarda yazılanlar epey bi düşündürür oldu beni gece gitme konusunda fakat pazar günü senin bahsettiğin yerlere Allahtan yana bi mani olmaz ise gideceğim. Beni tek düşündüren pazar günü hava sıcaklığının ortalama 14 - 16 derece seviyelerinde olucak olması durum böyle olunca ortalık amatör balıkçı dolar pazar kesin oradayım senin anlayacağin :thumb: Dönüşte mutlaka raporlarım Sevgi ve saygı dileklerimle
Aleyküm selam abi cumartesi pazar lodos bayağı şiddetli olacak coğrafi konumu bakımından o bölge aşırı rüzgar alır demedi deme.
Tarabya Balık Avı Tarabyada Erol abinin yanında bugün 3 tane sarı kanat tuttuk 100 gr kurşun normal çapariyle fakat 3 tanesinden 1 tanesini kıyıya çıkarabildik diğer 2si iğneyi kesti düştü.
Hayallerim aşkım ve çinekoplar,sarıkanatlar,lüferler..... Anladım Yani bu hafta balığa çıkma diyorsun yanlışmı anladım Yurt dışında kaldığım şu son üç aya öyle yanıyorumki bu yıl bolmuş balık eminönündeki simitçiler bile susamla sarıkanat yakalamışlar kuduracam ya