Daha iri gözüküyorlar resimlerde ama zaten şu mevsimde 200 gramlık balıkları bulmak da çok harika. Kaç zamandır yapraktan başka şey göremiyoruz.
Arkadaşlar merhaba,pazar günü için,boğaz avrupa yakası kayda değer dişli raporu varmı ? Avlak Onerisi olan ? Ayrica yakin zamanda rumeli feneri kayaliklarina giden oldumu cok fena bozdum kafayi rumeli feneri rumeli feneri rumeli feneri aklimin bir kenarinda hep yada garipce koyu.
rumeli fenerini bilmem ama karşısı anadolu kavagından haber iri istavrit çıkıyo derler giden varsa onaylasın
rumeli feneri kayalıklara dikkat !! zamanın da 1 kişi orda düşüp öldü malesef. feci kayıyor o kayalar aman dikkat. çok tehlikeli..
bu pazar yine hüzran sağınak yagmur gözüküyor.eskiden yağmur kar farketmezdi. Arabayı sahile çeker oltamızı atar. balıgımızı yakalardık . isparkın yüzünden arabayı götüremiyoruz.yagmurdada otobüs çekilmiyor.
Merhabalar sevgili dostlar; Balık Anadolu yakasında av vermeye başlayalı Avrupa yakasına hiç geçemedim, bu arada İspark bazı sahilleri kapattı galiba..gidersek sürpriz olmasın bilenler,görenler İspark durumunu (nerede aktif neresi serbest)forumda paylaşırsa çok makbule geçer. Paylaşımcı dostlara peşinen teşekkürler. Anadolu yakasında avlaklarda çok şükür şimdilik İspark sorunumuz yok.
Arkadaslar bogazda disli devam etmekde ilgili arkadaslara duyrulur. Su an baliktayim aksam rapor ve resimler eklerim.
Selam Özkan bugüne dair kayda değer güncel rapor varmı paylaşıcakmısın? İlgi ve alakaya şimdiden teşekkürler
Furkan tebrikler, balıklardan daha çok rapalaya bayıldım, marka ve kodunu alabilir miyiz mahsuru yoksa