Geçmiş olsun Selam aynı akibete bende uğradım özkan .. Rapala denemekten bugun kesin kol kası yaptım acilen kamışla makinamı değiştirmem lazım Aynen pazar p.. oldu.Ne diyelim hayırlısı olsun papaz her zaman pilava takılmıyormuş bunu birkez daha tecrübe etmiş olduk.. :laughing: :laughing: :laughing: Sevgi ve saygı dileklerimle.
Özkan senki sıfır çektin deniz kurumuş demektir Karşının meraları bizim buralar gibi değil alışmak biraz zaman alıyor balık daha yukarı çıkmamışmıdır acep yoksa bu havada yenikapı yeşilköy hattına mı bakmak lazımcyrr
Tarabya civarı öğleden sonra işe gidecektim gecedende niyetlenmiştim sabah balığa gideyim diye, sabah erken uyandığımdada takımları toplayıp bastım tarabya ya , başladım sahte denemeye ne güzel kimsede yoktu rahat rahat takılıyordum. amaç balık avlamak değildi zaten spor olsun diyerekten vakit geçiriyordum yan tarafımda servis şöförleri geldi 2 tane kıraçaçılar belli hallerinden minicik balığı bile atıyor kovaya yuh diyorum Allah ıslah etsin neyse ben takılıyorum arkamdan palamutmu avlayacak bu diye söylendiler duydum havada açtı umursamıyorum ve Allah'ın sopası yok Sahteme Sarıkanat geliyor özellikle yanlarından geçerek balığın sahtenin bilyalarını şıkırdatmasını dinletiyorum içleri gidiyor sonra tekrar bitane daha ne zevk anlatamam... finali sona bırakıyorum... sonra yanlarında kovamdaki 2 balığa bakıp sizler küçükmüşsünüz diyerek boğazın ışıltılı sularına salıyorum takımlarımı toplayıp eve dönüyorum... eve götürülen balık sıfır ama alınan zevk tarif edilemez balık tutmayı seviyorum ve yavru balık ve o anlık yiyeceği balıktan fazlasını avlayıp Kurbanlık etmi çıkartıyorsun dediğim içini hırs kaplayarak avlananları Allah ıslah etsin
Cankurtaran ve yenikapı batık gemi arası Hayrılı akşamlar herkese Cankurtaran ve yenikapı batık gemi arası hakkında bilgisi olan arkadaşlar varmı, şu sıralar avlanan yada oralardan geçen varsa bakınsın bi ne var ne yok,ilgi ve alakaya şimdiden teşekkür ederim....:thumb:
Oltamı aldım sırtıma bakırköy taraflarına geçtim abilerim dalga iyiydi rüzgar hafifti at çek denedim istavrit için birazda deneme amaçlı alışayım iyice diye fakat şansızlıktan oltayı kırdım Yeni olta alana kadar balıklar olgunlaşır iyice avrupa yakasına doğru yönelir inşallah Bu arada 2 tane kraça çektim bakırköyde ufaktı bayağı geri bıraktım gerektiği şekilde ..
eğer avlanma yerin oralarsa nisan ayının ortasına kadar para biriktirmeni sonradan almanı tavsiye ederim,balıkçılıkta olur böyle şeyler boşver en azından takımını yenilemiş olursun,nice iyi avlara
Bugün saat 8:00 ile 12:00 arası Tarabya'daydım. Saat 11'e kadar istavrit yoktu fakat çapari ile tek tük çinekop alınıyordu. 11'den sonra çinekop kesildi istavrit başladı fakat en fazla çeken 3'lü çekiyordu ben gidene kadar. Tarabya'da bu sabah biraz nazlıydı balıklar...
7 ve 8 Şubat boğaz avlarımdan kareler. 220 gr kurşun, 5 cm strike pro ve oskar sahte balıklar. Shimano PA Fliegen makine Lineaeffe Ferrari Prestige 4.50 surf kamış 7 Şubat 8 Şubat
abi güzel av olmuş tebrik ederim bende gidecektim bugün ama güvenemedik işte çıkar mı diye. Gördüğüm kadarıyla var
Dün Boğaz Dün fener civarındaydım, Önce kalendere gittim balık yapmıyor diye fenerde rapala denemeleri yaptım. Sonuç sıfır. Akabinde tekrar kalendere gittiğim de 5 - 6 kişi açıktan iri istavrit alıyorlar herbiri sarıkanat kadar dı 1 saat kadar takıldım bende 17 -18 tane istavrit aldım ve 1 kilo geldi. Yanımda balık tutan boğazın müdavimlerinde Hamza abi 51 balık tuttu satmak için tarttığında 2750 gr geldi büyüklüklerini siz düşünün )) Bol avlar.
Gokhan merhaba fenerden kastin tam olarak neresi beni aydinlatmani rica edecegim,haftaya denemeyi dusundugum feneri denedi isen ve hic gitme dersen yeltenmeyecegim.
Arkadaslar merhaba;bugun klasiklesmis bogaz avlarimdan birini yaptim balik vardi lakin boylar genelde hep limit alti idi limit dahili balik almak cok zor. 150 grm kursun uzak atislarda baligi aradik. Havanin genelde yagmurlu olmasi başiminin ağrisi, bilek gureşinden dolayi sol kolumun ağrismasindan pek keyifli bir avcilik olmadi benim icin o yuzden av yerinde de hic resim cekmedim malesef. Yakaldigim baliklardan secmece Yapmaya calişsamda limitin pek ustune cikamadim idk Daha iyilerinin sizlerin oltasini şenlendirmesi dileği ile raporum budur.
Özkan Selam Rumeli hisarındaki fener bu arada avın maşallah çok iyi. Bu yoklukta gerçekten başarılı bir av. Afiyet olsun...
bugün boğaz da balık vardı. 170 gr kurşun. uzağa atışlar ile gayet güzel çinekop aldılar. elim de geçicik sakatlık var diye izledim. iş yapan rapalalar kendo sırtı yeşil altı turuncu pelican - kendo üstü mavi altı pembe kendo şeffaf altı turuncu boylar = 5 cm 5.5 cm 7 cm ama özellikle 5.5 uzağa atış şart. en az 70 - 80 metre.