Aynen kardeşim haklısın. lakin istavritler bayağı sağlamdı :thumb: cuma günü en doğrusunu yapmışsın sen,tekrar kutlarım.
Teşekkür ederim Özkan abi cuma günü bende dişliye denedim bir ara ama çıkmayında çapariye devam ettim... bu ara uzak atışla açıktan dipten avlanan istavrit boyları gayet güzel hele ki gelen haberlere göre boğazda çıkanlar dediğin gibi sağlam ebatlar oluyor kismet olursa birgün birliktede avlanalım uygun bir merada abi :thumb:
S.A Hayırlı akşamlar özkanım Hayrola raporlarda okudum bu haftayıda boş kapatmışsın sağlık olsun güzel kardeşim balık işi kısmet işi.Sen elinden geleni yapmışsın gerisi ya nasip misali... Haliçteki bulanıklık yağmurdan mı yoksa karadenizden basılan sumu ? Hangisi dersin Sevgi ve saygı dileklerimle
Çok doğru kardeşim. haftasonları hep böle oldu malesef. 2-3 istisna hariç. bu arada arkadaş alta yazmış. dişli kesti artık. dediği doğru. malesef..
Aleykum selam abi; Malesef sifir cektim Bulaniklik hususu bence yagisin siddetli olmasindan kaynaklaniyor basilan su halicdeki suyun yaninda devede kulak kalir (bence) Senelerdir takip ederim ne zaman siddetli yagis olur ise halic bulanirdi su basma olayindan oncede ayni durum oluyordu zaten. Saglik olsun,gun ola devran done en sonunda enseleyecegim O dislileri
Aynen kardeşim Bu konuda ( dişli konusunda ) seni tek geçerim :thumb: . Dişli konusunda gprs gibisin mübarek ama neyazıkki sezonu kapattık önümüzdeki sezon senden dişli show bekliyorum :hungry: haberin olsun....
Hayırlı akşamlar Bora ve tüm dostlarım Bugün akşam üzeri saat 16:00 gibi karaköyde idim balık durumu öyle aman aman bir şey yoktu birkaç olta atan gördüm onlarında havası yoktu tatsız idi senin anlayacağın.. Tabi sabah suyu belli olmaz derim uzak atışla iri alırsın bence.. Rastgele :thumb: Sevgi ve saygı dileklerimle
Ilıman geçen kış sayesinde Boğaz'da dişli devam ediyor. Balık boyları mevsime göre çok iyi, tabii arada ufaklar da gelebiliyor. Balık açıkta ve dipte. İstavrit de aynı şekilde açıkta dipte ve seyrek ancak boylar gerçekten çok iri. Yakalanan tüm istavritler 20 cm'den aşağı değildi.
Tebrikler aret Gözlerimizi ışıldatıyor tuttuğun dişli,Daha irileri ve daha fazlasını yakalaman dileklerimle....
S.A Bu raporu yazmak sanırım sana yaramadı Özkanım ne dersin Gözlerim senin raporları arar oldu. Hadi kıpırda azıcık Sevgiyle kal
Tebrikler kardeşim, bizleri motive edici bir kare.. Çanakkale'de sarıkanat eski hızı olmasa da devam ediyor.Ancak diğer taraftan hızlı bir şekilde devam eden süper izmarit ve iri istavritlerden hepimiz çok memnunuz. 2-3 gündür İstanbul'daydım, Karaköy ve Galata köprüsündeki ufak kefal ve kıraçaları görünce bir kez daha Çanakkale'de ne kadar şanslı olduğumuzu anladım.