Marmara için arıtma tesisi http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/22779897.asp Kıyı illeri de düşünürsek bunun gibi en az 4-5 tane daha tesis gerekli!!!
Şimdi forumdan bunu okuyanlarda gidecektir. Paylaşılmaması daha doğru bence bu haberlerin. Meraklısı çok çünkü.
Haklısın Birol. Siliyorum mesajı ama hakikaten çok yazık. Bence orada şu an tuttuklarını gördüğüm balıklar kıraça bile değil; inanınki serçe parmak büyüklüğünde! Bu adamların bilinçlenmesi diye birşey sözkonusu bile değil. Zira yiyebileceklerinden bile misliyle fazlasını tutmuşlar! Yapacak bişey yok gibi. Allah akıl fikir versin. Yazık...
Meraklısı çok, doğru söylüyorsun tutuması en basit balık çapariyi sal denize iki oynat dolsun çapariler çek oh ne güzel memleket, bunlar denizlerimizden lepistes falan çıksa onlarıda avlar bu insan müsvetteleribanghead
yarın kuruçeşme tarafına dogru balıga cıkmayı düşünüyorum istavrit çıkıyormu acaba bilgisi olan varmı...
Yapacak şey var. İl veya limit altı balık avlayanların bulunduğu ilçe tarım md.ne bir alo demek faydalı olabilir.. Su Ürünleri de son günlerde kontrolları artırdı. Yasaklar herkes içindir, herkesin uyması, uymayanların uydurulması gerekir.
Şu anda Kalender'den geldim. Çok Kalabalıktı. 30/12 çapariyle atabildiğim kadar uzaktan iki saatte 1 kg civarı iri istavrit aldım. Arada gelen küçüklerin % 90'ını suya iade ettim. Ayrıca hava çok sıcaktı. Arabada derece 26°C gösteriyordu.
geçengün yaban tv de bir program vardı kayıkla açılıp balık tutan bir vatandaşın videosu kraçaları hep kovaya attı suçunu videoya çekmiş adam..
hepimiz bekliyoruz yeni sezon açılmadı halen. istavrit akını başlamadan biraz zor. sizin aradığınız dişlilerin geldiğini zannetmiyorum.
Bomba patlatayım mı? Kandilli-Vaniköy hattında 200-250 gramlık balık alanlar olmuş. Rumelide de akıntı altlarında (Arnavutköy, Tokmakburnu,Tarabya) gibi yerlerde kısmet aranabilir. Anadolu yakasında da Kanlıca-Çubuklu hattı gözardı edilmemeli derim. Herkese rastgele.
tebrikler rapor için Reis sezona ve büyük geçişe çok az kaldı Vedat abi bir mesajında yazdı bu sene geri dönüş daha uzun sürücek bence dedi. çok güzel günler geliyor az kaldı