Anavaşya erken başladı, inşallah Vedat kardeşimin dediği gibi uzun da sürer, bu arada gırgırlar için av yasağının başlamasına da az kaldı. Haydi hayırlısı. Limit altı ve yumurtalı balıkları tutmayalım, tutturmayalım.
cumartesi günü hava çok güzeldi, hem değişiklik olsun hemde gezmek maksadıyla avrupa yakasına geçtim. tabiki olta takımları bagajdaydı. emirgandan - sarıyere kadar gezdim. boyacıköy ve emirganda rapala atışları gözümden kaçmadı diğer heryerde çapari atıp kıraça yakalayorlardı. tarabya civarında olta attım iri çapari takımıydı 5-6 boş derken enson bir kraca yakalandı iri balık yok diyerekten balık geri salındı. emirgan iskelesinin orada rapala attım bir cinekop geri salındı. böylece güzel bir günü boğazda mükemmel bir hava eşliğinde kapattım. avrupa yakasında genel bir olarak böylemi?
Hakan merhaba,dun sabah 7 gibi asiyanda idim sabah suyu yaklasik bir saat kadar disli yapti,ben takimimi baglayana kadar alan aldi ben takimi bagladim balik kesti 3 yada 4 atisda bir disli aldim bundan sonra yaklasik 2 saat daha asianda vakit harcadim ama tek balik dahi ceken olmadi toparlandik yukari dogru gitmeye basladik emirgan sutiş tarabya vs vs balik yoksu olan balikda sirra kidem basmis idi. Balik bulamayince bogazin karadenizle olan baglantisina kadar surduk araci 2 arkadas Levrek denemelerimiz,yemli denemelerimiz sonucsuz kaldi ustteki resimdeki dislileride bugunun yuzu gozu hurmetine tuttum
özkan abi nasibinizi almışsınız. sanırım uzun zamandır balığa çıkmıyordunuz. iyi gelmiştir. bende sarıyere kadar gittim ötesini bilmiyorum ayrıca, cumartesi günü arkadaşlar şile tarafına gittiler ama ne bir levrek nede kalkan tık yok.
La ben sana dediydim dün yemezlerhihi çıkar biri bişey der sonra ortalık karışır diye dua ette Aret gördü ÇAKTI da düğüm çözüldühihi hihi Bazıları göreydi FENAYDI:laughing: :laughing: :laughing: :laughing:
PAZAR GÜNÜ SABAH NAMAZINDAN SONRA ARNAVUTKÖYDEYDİK ARKADAŞLA.SİFTAH YAPALIM DEDİK.SAAT 1.30 A KADAR 3 ADET ÇİNEKOP ALDI ARAKADAŞIM.BEN RAPALA ATMADIM İSTAVRİT YOKLADIM AMA KILÇIK BİLE YOKTU.DİŞLİLER ÇIKMADAN İSTAVRİT V.S ZOR GÖZÜKÜYOR.2 HAFTAYA BAŞLAR DİYE UMUYORUM İNŞALLAH.SIFIR ÇEKEREK SEZONU AÇTIM ALLAH tan HAYIRLISI.
S.A Özkanım tebrikler ama şaka için :laughing: :laughing: zaten seni az çok tanıyanlar resimlerden anlamış olmalıydı. Nedenine gelince çünkü şimdiye kadar raporladığın tüm avlarda tarih var,her nedense bugünki raporunda malesef sadece sahtelerde tarih var. Ama gerçekten güzel şaka kutlarım.Bu arada dün farkında olmadan birlikte avlanmışık haberimiz yok Ben fenerin orda idim hisara yakındım.. Sevgi ve saygı dileklerimle
Aleyküm selam doğrdur abi. saat 9-10 civarı o bölgeden ayrıldık bizden sonra balık varmıydı durum neydi abi ?
Raporda yazdığın gibi 10:00 'dan sonra yaklaşık olarak 3 saat durdum orda lakin saat 12 gibi tek balık alındı sonrasında bende bebeğe kadar yürüdüm kontrol amaçlı ama ordada aynı terane bişey yoktu. Sabah suyunda ne alınabildiyse o.Ha benden sonra ve akşam yaptımı onu bilemem. Ama üsküdara geçtim aşiyan sonrasında YILDIZ BALIKÇILIĞA uğradım sora birileri geldi ve çamlıbahçede balık var her üç atıştan birinde sarıkanat alıyorlardı dedi İnanamadım... Bence daha zaman var sıcaklar bu ayarda giderse nisanın sonuna kalmaz balık girer boğaza. Durum bu şekilde idi. Sevgiyle kal