Bu doğru, uzaktan hep daha iri balıklar geldi, çocuklar ve yaşlılar kıyıda oyalandılar.. ancak dün ilginçtir yakından da orta boy balıklar geldi bi ara, takım kıyıya yaklaştıkça atladılar.. İnşallah daha çok gelicez oralara, tanışır yüzyüze de sohbet ederiz.. Sevgiler..
Arkadaşlar merhaba bugün boğazda denedim şansımı,bir kaç dişli kandırmayı başardım birazdan ilgili konuyu açacağım.
Konuyu yarin acarim artik saat gec oldu malum yarin is var,avlakda tanistigim Nedim abiye burdan selam olsun,bunlar kendisinin yakisiklilaridir
S.A Tebrikler ve 41 kere maşaallah Özkanım. Hakikatten bu dişlilerin senden çekeceği var.. Sağlıcakla kal
teşekkürler,ama acemi şansı işte. ilgili geç kalmış rapor: http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=53791
Avrupa yakası akşam suyu gözlem raporu : arnavutköy akıntı burnu 1 kişi 1 de izleyen çamlıbahçe 0 kişi aşiyan 0 kişi soğuk hava + yağmur dün ki resimler de eklendi
Bugüne dair Sabah takımdan Onnik abi ile buluşucaktık,lakin ben biraz geciktim ve 07:30 da taksimden kendisini aradığımda boşuna gelirsin hiç gelme su bulanık ben saat 05:30 dan beri hiç birşey alamadım demesiyle taksimden geri döndüm. Yarın tekrar deneyeceğim dönüşte raporlarım.. Sağlıcakla kalın
merhaba;boğaz avrupa yakası arnavutköy tarabya sahil şeridi arası ne iri istavrit nede dişli tık yok,su bulanık bir renkde ilgili arkadaşlara duyrulur. (kuzenimin raporu)
S.A Cumaya kadar inşaallah düzelir bulanıklık. Bugün taksimden geri gelmek koydu bana..Özkanım sarayburnunda kıyıdan toplu zargana denesek bi verim alabilirmiyiz bugünlerde?? Sağlıcakla kal
Kabataş-Rumelikavağı arasında ne bir istavrit ne de bir çinekop, hiç bir şey yok. Sular bulanık, en az 3 gün birşey beklememek gerek.
Aleykum selam,abi zargana hedef baliklarimdandir (tutmasindan en zevk aldigim baliktir) bu aylarda yeme bakmiyor malesef saray burnunda hemen taslarin dibinden gecis yaparlar ilkbahar aylarinda, Bu aydaki avlanma sekli illegaldir,3 senedir kesinlikle illegal zargana avciligi yapmadim ve bundan sonrada yapmam, zargana havyardan kurtulmasi temmuz sonunu buluyor,bu sene kiş cok sert gecmediginden deniz suyu daha erken isinabilir tahminimce haZiran sonu temmuz basi gibi zarganalar havyardan kurtulur ve av baslar reeling Hastasiyim zargana part 1 part 2
S.A,Eyvallah özkanım İllegal dediğin sanırım kimsenin tasvip etmediği yöntemdir.Ne yapalım bizde Temmuz ayını bekleriz. Nasılsa yazın vaktimiz bol olur. Öbürgün senin bahçeye gidecem,bugün tüm rapalaları kutularından çıkarıp resimleyecem hangileri işe yarar bide sen yorumla bakalım.Olurmu. Sağlıcakla kal
var,maxraplar you zouri ler vs vs Forumları okuyup en çok balık alınan raporlardan çıkarabildiklerim bunlar. Dahada alıcağımı sanmıyorum. Sağlıcakla kal