bende bir kaç gün önce çinden sipariş verdim abi 40 adet bakalım daha gelmedi gelince resimleri paylaşıcam
Avrupa yakası akşam suyu gözlem raporu : arnavutköy akıntı burnu 1 kişi 1 de izleyen çamlıbahçe 0 kişi aşiyan 0 kişi soğuk hava + yağmur dün ki resimler de eklendi
Saol,forumlarda okuyarak aldım çoğunu özellikle strike konusunda birçok siteden aynı rapor gelince aldım satıcılara kalsa hepsi mükemmel iş yapıyor diyolar Sağlıcakla kal
Abi merhaba ben bu işin uzmanı değilim her yeni gün yeni bilgiler öğrenip üstüne koyuyorum,kullandığım sahtelere istinaden fikirlerimi belirteyim. 1 resim: ortada en altdaki sağ üstten ikinci yüzüşleri iyi ve iyi balık alıyor orta sıradaki diğer sahtelerden kullandım renkleri tam can alıcı cinstenki zaten strike o renk ile ün yapmıştır (bence) ortadaki sahteler bence iyi yüzmüyor (küçük boyu hariç) strikenin fabrikasımı değişti ne oldu bilmem ama eski kalitesi artık yok kanımca o yüzden strike artık pek tercih etmiyorum. 2 resim: güneşli havalarda ortadaki sırtı siyah olan kapalı havalarda karnı turuncu olan strikeler bence iyi. 3 resim: sol altdaki kendo iyi çalışıyor ortadaki palyaço ise onuda tek geçerim 4 resim:sağ üstteki ile sol üstteki ile balık aldım diğerlerinden kullanmadım bilgim yok. 5 resim:soldan 2 3 8 9 karnını turuncuya boyayınca çok iyi çalışıyor ne alakaysa tam ortada sırtı pembe olanıda tek geçerim 5 ve 6 numara bende var ama yuzusleri iyi değil hiç balık alamadım onlarla banghead diğerleri hakkında tecrübem yok. 6 resim:sağ altdaki altı turuncu olandan vardı bir kaç hafta önce arkadaşım yalan etti saolsun güzel çalışıyor en soldaki kendo altı turuncu olan oda güzel çalışıyor pazar günki avımda bulunduğum merada iri balıkları seçen rapala o idi niye ise iri balıklar altı turuncu sırtı limona denk geldi hep (ben hariç) 7 resim:sağ üstteki rapalalar ve palyaçonun sağındaki solundaki iyi (bence) 8 resim:bilgim yok 9 resim:sağ en altdaki sarı kırmızı olandan var ve çok kullandım iyi çalışıyor. 10 resim: kırmızı kafalı olanlar iyi ortadaki strike renkleri iyi ama üsttede belirttiğim gibi bendeki sahte iyi yüzmüyor en sağdaki sırtı pembeler favorimdir tecrübelerim bu yönde abi.
merhaba, 1.resim sağ üstteki gri ve orta sıradaki turuncu yeşili kullandım. turuncu renk çok cezbedici kesinlikle herkezde bu yada muadili bulunmalı. yeni sezon malların yüzüşleri çok bozuk. strike eski strike değil çok net söylüyorum. 2.resim strikelerle ilgili diyeceklerim aynı, yeni sezon mallarda ufak olanları birazdaha iyi yüzüyor. en sağdaki kendo iş yapar doğru seçim. 3.resim pelikan hiç kullanmadım, kendolar iyi yüzüyor. sol attaki sarı turuncu harika, ortaki paylaçoda çok iyi. yanında üstü yeşil de iş yapıyor diğerlerini kullnamadım. 4.resim tüm oskarlar harika, daha büyük iğnede taksanız yüzüşü bozmuyor. tekrar vurguluyorum harika kıvırıyor. özellikle mavi çizgili ve mavi benekli olanları denedim iş yapıyor. sarı olan vardı ama ilk atışta suya gitti avcı olduğunu biliyorum. 5.resim kendolar güzel yüzüyor. balıklar aynı ama sıralamayı bozmayayaım. soldan 2-3-7-8-9 ortdaki pembe geceleri dahada avcı. 6.resim ortadaki targetin 11cm olanı var. balık alıyorum. ayrıca hiç denemedim benekli bir modeli var. oda gümüş ile hemen hemen aynı aba henüz test etmedim. tam zamanı ama yatıyor. kendo güzel renk sarı oskarı deneyemeden zayii ettim ama avcı. diğerlerini hiç kullanmadım bilmiyorum. 7 resim kendo mavi altı benekli yada sedef, harika iş yapıyor. tipine baksanız beğenmezsini ama lüfer bayılıyor. paylaço ve limon turuncuyu zaten biliyoruz. o renk oskarı denemedim ama yüzüşüne hastayım. 8 resim blue fishleri burada değerlendirmek istiyorum. yeni sezon strikopro ve eurofishlerden daha güzel yüzüyor. bluefish yeni sezon malları renkleri çok güzel. ama verimsiz bir dönemdeyiz o nedenle çok kötülemek istemiyorum ama parasına göre iyi bir sahte olduğunu söyelebilirim. kırmızı kafalı bluefish kesinlikle herkezde bulunsun. iş yapıyor limon bende aldım denedim ama henüz balık alamadım. mavi benekli mavi sırtılı cizgili denedim ama çok verimli değil.i gümüş ve gümüş kırmıvı renkleride deniyorum çok verimli değil gümüş ve üzeri pembe renkleride deniyorum çok verimli değil. 9 resim soldakiler bluefishler ise çok verimli değil. diğerlerini hiç denemedim hatta elimdede yok. 10 resim tamamı yanında olsun. hepsi avcı renkler. sadece striklerle ilgili olarak yorumu yukarıda yazdım. yüzüşü cok bozuk. bence iade edin.
başka bir konuda bu bilgileri değerlendirmiştim. elimde bulunan ve beğendiğim rapalaları paylaşmaya çalıştım. NEMO harika yüzüyor, ne kadar büyük kanca takarsan tak kıçı başı oynamaya devam ediyor. 2 side avcı bir rapala. renklerden ziyada yüzüşleri ön planda. EUROFİSH en beğendiğim 3 renk. eurofishlerin yüzmesi eskisi gibi değil. üzerindeki kancaları değiştirmeden kullanmalısınız. büyük kanca takmaya gelmiyor yüzüşü hemen bozuluyor, 3 avcı rapala, renkleri çok güzel. 6cm olan modeller, 7,5cm olan modeller TARGET 11cm benekli olan medeli hiç denemedim, bu rengin beneksiz modeli var oda güzel iş yapıyor. kreme diyecek birşey yok zaten favari rapalalardan. krem avcı bir rapala yüzüşleri harika. KENDO lar kalitesine göre ucuz olduğunu düşünüyorum. yüzüsü renkler herşey harika, sadece istediğiniz ebatları bulmakta biraz zorluk çekiyorsunuz, bana göre ideal kendolar 7,5cmolanlar. favori iki rengim. paylaço 9cm. favorilerimden. diğeri 7,5cm olması lazım fena değil ama favorim asla değil STRİKE PRO enbeğendiğim renk, bunun bir büyüğü daha vardı geçenlerde uçtu gitti , ama yüzüşü çok kötüydü, ufağını henüz deniyemedim. eski kullandığım strikeler harika yüzüyordu enson kaybettiğim rapala beni hayal kırıklığına uğrattığı için üzülmedim. umarım buda güzel yüzüyordur ama avcı rapala harika bir renk. BLUEFİSH ve boğazın kralları, fiyatlarına göre güzel rapala. geçen 2-3 hafta önce gelen partinin renkleri çok daha güzel tabiri caizze cam gibi yaptılar. yüzüşü şuan eurofishlerden daha iyi. favori olan kırmızı kafalı
http://www.oskarbalikcilik.com/maket-baliklar/oskar-magician/itemlist/category/37-50mm Bunlarıda öneririm. Güzel çalışan sahtelerdir.
iki gündür karadenizde fırtına vardı. kuzey rüzgarları devam ediyor kolayla suyun düzeleceğini zannetmiyorum. ama bulanıklık düzelirse cumartesi sabah erken bende gitmeyi planlıyorum.
Abi su bulanık sabunlu su gibi. rüzgar kuzeyden esiyor cumartesi rüzgar birazdaha azalıcak gibi,pazar rüzgar durumu şahane görünüyor,hafta sonu balık olabilir,yarın öbürgün kayda değer av olmayacağı düşüncesindeyim.
Selam Özkan, Balık olabilir derken hangisini kast ettin? Uzun bir aradan sonra bu hafta sonu çıkacağım İnşallah, hazırlığı hangisine göre yapmalı İstavtir mi Dişli mi?
Aleyküm selam son av raporumdaki dişlileri ve o gün çıkan baba istavritleri kast ettim tabi bunlar benim tahminlerim ve adı üzerinde sadece tahmin.. senelerdir bu zanaatin içindeyim şu balığın işine tam manası ile bir akıl sır erdiremedim reeling
özkan kardelim doğru yazıyor karadeniz de ki fırtına mahfetti boğazı yarın azcık düzelir cumartesi berraklaşır gibi arkadaşlar güzel haber dönüş suyu 7-6-5-4-3-2-1 artık bence an meselesi başlıyorr
Bu sabah boğazın suyu yine bulanık ve çok kirli bir görünümdeydi.. ve malesef üsküdardan kıraça alınıyordu..