Bugünkü boğaz avımdan 2 kare. Av oldukça yorucu ve zordu. Balık açıkta dipte, akıntılar coşmuş durumdaydı. 07.30-17.00 arası avlanıp 2 kg-13 sarıkanat ile evin yolunu tuttum.
Tebrikler. Gözümüz gönlümüz bayram etti. Hala dişli haberleri almak çok güzel. Ellerinize sağlık, rastgelsin.
oyoyoyoyoyy , Birol ne yaptın ya. Ağzımızın suları aktı valla tebrik ederim. Boylar gayet güzel görünüyor . Sahtenide tanıtır mısın ?
Teşekkürler arkadaşlar. Strike pro ve oscarın 5 cm , kendonun 6.5 cm.lerini kullandım. Genelde açık renk sahteler.
çok güzel bir av olmuş dişliler harika görünyor afiyet olsun tebrik ederim böyle haberler almak insani mutlu ediyor.
tebrikler super ve bereketli bir av olmuş, avrupa yakasında nerelerde avlanıyorsunuz. bu hafta sonu ziyaret etmek istiyorum.
Evet Ali takip ettim. Bu sene oldukça iyiydi boğaz. Bizde burda iyiydik, ama balık ne kadar çok olsa da ustalık farkı başka. İstanbul'daki ustalar ne kadar farklı olduklarını bilgi,tecrübe ve teknikleriyle, güzel av raporları ve güzel anlatımlarıyla sezon boyunca ortaya koydular. Onlara burdan tekrar tebrik ve teşekkürlerimi sunarım.
bugün Avrupa yakası kıyıları boştu yine. arnavutköy 3-5 kişi. çamlıbahçe 8-10 kişi. aşiyan park önü 3-5 kişi. hisar önü 0. balık çok az istavrit.
Arkadaşlar bugün sabah yazdan kalan alışkanlık Emirgan sahile indik balık tutalım diye fakat hiç balık yoktu. Arnavutköy sahile devam ettik orada tutan baya kişi vardı. Çok fazla balık olmamakla birlikte herkes birşeyler tuttu.