bugün tekneyle tarabya ve yeniköyün önünden geçtim sağlam istavrit alıyorlardı herkesin oltasında en az 3-4 istavrit vardı boylarıda güzeldi
KURUCESME BALIK DURUMU ARKADASLAR CUMARTESI VE PAZAR GUNU SAAT : 17:00 ITIBARI ILE INCE TAKIM 50 GRAM KURSUN 10 METRE ILERI AT KAPAT YAPARAK IRI ISTAVRITLER ALINMISTIR.BALIK BASLADI AMA AKSAM USTU YADA SABAH ERKEN GIDIN BALIK SU USTU VE KIYIYA BASMIS DURUMDA . KALIN CAPARI YADA INCE TAKIM FARKETMIOR 75 GRAM KURSUN YETERLI...... HAYIRLI AVLAR.... reeling reeling reeling reeling reeling reeling reeling
İstanbul'da Melanur, gerçekten çok ilginç, doğrusu görmeden inanmazdım. Diğer balıklar da çok güzel, iri izmarit, sivriburun karagöz ama en güzel parça en sağdaki baltabaş. Gerçekten harika bir boy.
Valla eşim hamile, ağustos ortası gibi doğum gözüküyor, onsuz tadı çıkmaz ki şöyle doya doya iskorpit yakalamak ahh ahhhh
Biz arabada bekleriz sizi mrsparkle büyük bir zevkle reeling Bu gidişle zaten doğum ya sahilde ya teknede gerçekleşir
merhaba evet orda melanur var yanlış görmüyorsun,daha önce yoktu bu sene türedi bu balık ara ara oltaya geliyor,genelde gece av veriyor ama dediğim gibi pek nadir ve azınlıkda.
Mayıs ayı sanırım yumurtlama dönemi melanur için. Umarım gemilerin ağlarına takılmaz da istanbulda da çoğalır bu balık. Tadı çok güzel küçük iken tutup yemişliğim çok var.
Hayırlı olsun İbrahim, artık iskorpitleri ufaklığa göndeririz 1 yaşına geldiğinde. Çocuklar için çok yararlı bir balıktır
herkeze iyi akşamlar.dün akşam eşkina için saat 9 da avcılarda tekne ile avlağımıza vardık.gece 12 ye kadar 4 arkadaş 22 tane balık aldık.boylar iyiydi.
GALATA KÖPRÜSÜ Merhaba abiler, sabah 8 gibi Galata köprüsüne gideceğim. 3 gündür gidiyorum hep sardalya çıkıyor. İzmarit, Palamut veya onun gibi biraz daha büyük balıklar avlamak istiyorum. Sabah bu mümkün müdür? Hangi takımı ve malzemeleri kullanmam lazım? Şimdiden teşekkürler..
demin kalenderden geldim güzel istavrit var açığa atan iri yakına atan kraçanın biraz büyüğünü alıyor hepinize rastgele