Avrupa Yakası Kıyı Raporları

Konu, 'İstanbul Kıyı Raporları' kısmında Aret tarafından paylaşıldı.

1. cheysi

cheysi yavuz

normal. Gürpınarda öyle iri yarı kiloluk bir eşkina görülmedi henüz :) akşam suya 3 tane şamadıralı olta attım. (yem : teke) 3 olta ile 3 eşkina alabildim. (tek başıma) yanımdaki bir arkadaşda bir oltayla iki eşkina aldı.

2. FatalError

FatalError Tamer

Sn. cheysi
    Merhaba bende gürpınarda avlanıyorum ancak ne bir balık nede başka bişey tutabildim şimdiye kadar
    siz gürpınarın neresinde avlanıyorsunuz acaba. Ben balıkçı barınağını geçtikten sonra çocuk parkının oralarda avlanıyorum acaba yanlış yerdemi avlanıyorum.
    bu arada bugün gitmeyi düşünüyorsanız bende gelebilirim.sizden bişeylerde öğrenmiş olurum acemiyimde balık konusunda.

3. FatalError

FatalError Tamer

cheysi

Merhaba bende gürpınarda avlanıyorum ancak ne bir balık nede başka bişey tutabildim şimdiye kadar
    siz gürpınarın neresinde avlanıyorsunuz acaba. Ben balıkçı barınağını geçtikten sonra çocuk parkının oralarda avlanıyorum acaba yanlış yerdemi avlanıyorum.
    bu arada bugün gitmeyi düşünüyorsanız bende gelebilirim. sizden bişeylerde öğrenmiş olurum acemiyimde balık konusunda.

4. darkklly

darkklly Batuhan Bilgin

Favori Kamış:
    lineaeffe fury caster 4.20,okuma v system 240 10-40 gr
    Favori Makine:
    daiwa emblem pro 6000a,penn affinity 7000,avenger 40 b
    En İyi Avı:
    palamutlar,lüferler,azman istavritleri
    bugün ceyhun abinin yanına gittim yani tarabyaya,saat 9da ulaştım oraya balık seyrekti ben oltamı açtım 12ye kadar 20-25 tane tutabildim,sonra takımı değiştirdim beyaz floştan oluşmuş bir takım yaptım salladım bütün gücümle sallar sallamaz balık vurdu biraz daha sallayım dedim,takımı sudan aldığımda ise 6 tane istavrit,bir süre sonra yağmur bastırdı yağmurlukları giyip balık tutmaya ara verdim saat öğlen 2.40 sularında tekrar devam ettim,saat 17.30da bitirdim ve sonuç 110 tane iri istavrit ve 6 tane sardalya

o değilde balık tuttuğumuz yer ne derinmiş ya vay arkadaş :D

5. adalı balıkçı

adalı balıkçı Berkan

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20 & Spirit Surf 3.90 - ProCatch Carbospin Pro 2.70
    Favori Makine:
    Okuma Avenger Av 65b
    En İyi Avı:
    Her yeni gün daha iyisi için bir fırsattır..
    Bravo Batuhan, mora kaçan beyaz floş veya organze her zaman bir numaradır :thumb:

6. cankiri

cankiri kenan

En İyi Avı:
    Lüfer
    tebrikler Batu beklemek gerekiyormuş demek.ben yagmura baktım bir de kurşun kopup durdu can sıkıntısı kovaya baktım yeter diyip çıktım(34 tane).tam marşa bastım yagmur durdu artık demiri aldık diyip çıktım.mekanı çok beğendim kalabalık olmasına ragmen ferah.

7. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    batuhan kolun nasıl oldu birde balıklar hawyarlımı forumda öyle diyorlar

8. darkklly

darkklly Batuhan Bilgin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim abi,bir dahakine çapari bağlarken beyaz floş kullanacağım tabi ki ağustosa kadar bağlamayacağım

9. darkklly

darkklly Batuhan Bilgin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    kolumda fazla bir şey yok sadece şişiklik ve bastırınca acı duyma gibi sorunlarım var o kadar ilgin için teşekkür ederim abi,istavritlerin hepsi havyarlı abi,3 hafta önce o başlıkta bir konu açmıştım balıkların havyarlı olduğunu belirtmiştim,ağustosa kadar istavrit tutmamaya karar verdim,tuttuklarım yeter bana ne zaman canım balık çekse buzluktan çıkarıp pişiririm

10. darkklly

darkklly Batuhan Bilgin

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    teşekkür ederim abi,keşke yağmurluk getirseydin yağmurda balık tutmak daha zevkli oluyorda oltayı atarken misina elimden kayıp duruyordu o yüzden kısa mesafeli atışlar yapıyordum yağmur kesildikten sonra uzak mesafeli atışlar yapmaya başladım uzak mesafeli atışlar beraberinde istavritleride getiriyordu.bende mekanı çok beğendim ama wc avlak yerine uzak,baya bi yürüdüm.bir dahakine şişe mi getirsem napsam :D

11. cheysi

cheysi yavuz

akşama hava bozmaz ise gitmeyi düşünüyorum bana özel mesajdan facebook msn filan bırak ayrıntıları konuşalım olta takımı için eksik mazemen varsa onlarıda söyliyim.

12. bulut1383

bulut1383 ilyas

En İyi Avı:
    lüfer
    biz bu aç gözlülükle okyanuslarıda kuruturuz ALLAHtan hepsi bizim sınırlarızda değil.... köprüde genelde pet şişe kullanırız 1.5lt batuhan senin için söylemiyorum en azından fark edince bırakıyorsun bende yakalamıştım gümüş hawyarlı olduğunu görünce hepsini bıraktım ama 4 5 tanesi telef oldu

13. toprak126

toprak126 Baki Toprak

Beylikdüzünden (büyüksehır)minübusle gurpınar balıkcı barınağı yakınlarına nasıl gidebilirim.bilgisi olan varsa cok faydalı olacak. teşekkürler....

14. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Tarabya;

Sabah erken ziyaret ettim Tarabya'yı. bir kaç saatte 4,5 - 5kg istavrit yakaladım. Artık çok yaklaşmış kıyıya balık. Fazla uzağa atmadan oltayı dibe indirmek yetiyor. Pazar günü görüşürüz :)

15. seckint

seckint Seçkin

Favori Kamış:
    4.20 surf kamış
    Favori Makine:
    okuma synex
    En İyi Avı:
    3,5 kg Martı
    Ceyhun merhaba
    Ne renk çapariye daha çok geliyor istavritler

16. kerempek

kerempek kerem

Her renke geliyor. Ama önce çıkan renkler
    1- beyaz iğneye mora çalan beyaz
    2- siyah iğneye açık veya orta ton yeşil.

Bugün ben de iş çıkışı biraz oralardaydım en çok tutanlar bunlar ile tutuyorlardı.

17. emre692

emre692 EMRE

Favori Kamış:
    Shimano Beastmaster 4.30
    Favori Makine:
    Shimano Ultegra 10000
    yemli çinekop denemesi yapsak sonuç alma olasılığımız varmı acaba yoksa başka şeyler denemek dahamı faydalı olur.mesela moda sahilinde eşkina denemesimi daha mantıklı olur yoksa karaköy parkında yemli çinekop denemesimi ?

18. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    2ci seçenek

19. deePblue

deePblue na

tamam artık kraça sezonu açıldı.7li 8li kraçalar çekiliyor ve direk kovalara. hatta kraça bile değil bebek istavritler..
    yarın yemlik istavrt bulamayınca yine gırgıra trole söveriz.

20. onnik çavdar

onnik çavdar onnik çavdar

Favori Kamış:
    Okuma Salina Surf Rods
    Favori Makine:
    okuma spector st-65sa
    En İyi Avı:
    2013 şu ana kadar yakalanamadı
    yeniköy- kalenderden şimdi geldim muhteşem 1 saat kadar süren yunus show izledi sahildekiler. muhteşemdi çok iyi balık çıkıyor karışık iri de var kraça da .
    bizim milletin gözü doymuyor farzedelim 10 kişilik bir aile adam başı 20 balık yesen 200 balık eder millet 3 kovayı doldumaya çalışanlar vardı insaf biz 5 kişiyiz 15 er den 75 bilemebin 80 balık göz kararı yakaladımı o kadarı avı sonlandırırım fazları mundar olur rastgele