Bu adrese gir http://www.hizliresim.com/ Resmini yukarıdaki adrese yükle önce sonra önüne pencere gelecek ordan direk link yazan adresi kopyala sonra forumda mesaj yerindeki resim sembolüne tıkla oraya yapıştır adresi tamam de bu kadar basit
S.a. S.a. arkadaşlar bu aralar boğazdan neler çıkıyor istavrit ve sardalya haricinde. mesela palamut ve lüfer çinekop familyasından. birde bişey daha sorcam geçenlerde gürpınar sahilden koca koca izmarit ler tutmuştum attım fırına pişirmek için ama ya balık çok iğrenç yada ben pişiremedim. pis bi tadı vardı balığın ve kupkuruydu. acaba bu tad benim tuttuğum yerlemi alakalı yoksa bu balık böyle mi. bu arada balığı temizlerken yeşilimsi pis şeyler çıktı içinden açıkcası midem bulandı bi iki tadına bakıp çöpe attım bi dahada izmarit tutmamaya yemin ettim.
Yarın Tarabya'ya gelecek arkadaşlara müjde Palamut 2li 3lü öğlen saatlerinde alınıyor. Sabahı siz düşünün! reeling
tarabya otelinin orada sabah erken gideceksen trafik derdi yok hem e-5 hem çevre yolu açık ama gelirken haliç köprüsü trafiğini düşün ve kesinlikle çevre yolunu kullan.sarıyer tarabya tabelalarını izle giderken sahile indikten sonra zaten tarabya oteli kabak gibi görünüyo.az ilerde oltacıları görürsün.yalnız gideceklere söyleyim Ceyhunun burdaki fotografla ilgisi yok
foto fake fake Tarabya Otelini 200m Sarıyer'e doğru geçince bolca olta atan göreceksiniz. İspark yazıyor ama ispark ortada yok. Ücretsiz. Batuhan gelmişti biliyor yeri. Tel: 0538 889 81 79
resim koyacaktım da bilgisayarda virus var resimleri atınca reset atıyor,sağ olasın abi,pazartesi de balığa gideceğim
Arkadaşlar sabah 5'te evden çıkarken son anda fikrimi değiştirdim ve ava katılmamaya karar verdim.. malum hava çok sıcak, oruçluyken eziyet olur diye düşündüm.. giden arkadaşlara rastgelsin inşallah..
Bende dün oradaydım evet arada tek tük palamut var ama çok küçük. Açıkçası tuttuktan sonra vicdan azabı duydum !! Ceyhun bu arada yeni resim çok iyi olmuş. Geçen organizasyonda yanına sokulayımmı acaba o mudur diye epey düşünmek zorunda kalmıştım Selamlar
teşekkür ederim abi,inşallah sizde tutarsınız,pazartesi tarabyada denemeler yapacağım,selamını iletirim palamutlara